Tilläggstjänstprodukter till elavtal

Om du vill kan du komplettera ditt avtal med tilläggstjänster. Jämför tilläggstjänsterna och välj det alternativ som passar bäst.

Berika ditt avtal med tilläggstjänster

Du kan välja bland flera olika tjänster som ger mervärde och som du kan lägga till ditt elavtal om du så vill. Du kan beställa tilläggstjänster både till nya och nuvarande elavtal.

Läs mer om tilläggstjänstprodukter till elavtal

ymppapenni_500x400.jpg

Miljöpenni

Genom att köpa Miljöpenni till ditt elavtal kan du bidra till en ökad användning av förnybara produktionsformer. Varje år får du 1 000 kWh el som producerats med vindkraft. 

Läs mer

omatuuli_500x400px.jpg

Omatuuli

Som Omatuuli-ägare producerar du en del av elen för ditt hem med vindkraft. Samtidigt är du en av föregångarna som bygger ett hållbarare Finland.

Läs mer

Teckna elavtal

Teckna elavtal enkelt och snabbt på nätet! Helen erbjuder elavtal till hela landet. Vi säljer el till personkunder, företag och bostadsbolag.

Läs mer

För mer information


Elprodukter och priser

Som Helens kund, får du el till hela landet. Vi har redan 500 000 nöjda kund. Från vår brett urval, hittar du den rätta alternativ att matcha dina behov och värderingar.


Till dig som ska flytta

Ska du flytta? Oroa dig inte, vi sköter alla elavtalsärenden för din räkning. Vi har också skrivit en lista på vad du ska komma ihåg när du flyttar.


Kundförmåner

Som Helens kund, får du olika förmån och alltid bra service.


Omatuuli – Vindkraftsel från Österbotten

Bli producent av inhemsk vindkraftsel. Genom att skaffa en andel i ett vindkraftverk producerar du en del av elen för ditt hem med vindkraft.


Intäkter för miljön

Genom att köpa Miljöpenniel kan du själv bidra till en ökad användning av förnybara produktionsformer. Varje år får du 1000 kWh el som produceras med vindkraft.