Basel Företag

Basel Företag är ett enkelt och riskfritt elavtal, där elpriset följer marknadspriserna med en viss fördröjning. Avtalet gäller tills vidare.

Är Basel Företag ett lämpligt val för mitt företag?

Basel Företag är ett enkelt och riskfritt val, eftersom avtalet gäller tills vidare med två veckors uppsägningstid. Basel Företag passar företag med en huvudsäkring på högst 3 x 63 A och en årlig elförbrukning på mindre än 100 000 kWh.  

Se elprislistor och villkor

Vad består priset på Basel Företag av?  

Priset på Basel Företag följer marknadsprisutvecklingen på el. Elpriset kan stiga eller sjunka när marknadspriserna ändras. Vi meddelar alltid i god tid i förväg om eventuella prisändringar.

Priserna är momsfria (0 %).

Basel Företag

Ett tryggt och säkert val för företaget. Elpriset i avtalet följer marknadspriset med en viss fördröjning. Priserna är momsfria (0 %).

12,47 c/kWh
Grundavgift 3,82 €/mån
Beställ

Ursprunget för el

Ursprunget för el baserar sig på produktionsmixen för el som producerats i Finland, med avdrag för ursprungsgaranterad el från förnybara energikällor.

De specifika koldioxidutsläppen från el är 471,3 g/kWh och mängden använt kärnbränsle 0,6 mg/kWh. Läs också om ursprunget och de specifika utsläppen för all el vi säljer.

Form av energi %
Kärnkraft 18
Fossila 70
Förnybara 12