Energiaseikkailu koko perheelle Olympiastadionilla 26.8.

Tule lataamaan hyvää energiaa kaikille avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 26.8. kello 12–16!

Tapahtumassa on luvassa JVG:n Meet & Greet, hauskanpitoa lukuisten eri aktiviteettien parissa ja energiasta oppimista leikin kautta. Myös Ellenin energiaseikkailu -lastenkirja lanseerataan tapahtumassa äänikirjana. 

Huom! Pakkaathan päivään mukaan hyvää energiaa, jolla varaudut myös mahdollisiin muodostuviin jonoihin.

Opi energiasta leikin kautta

Energiaseikkailu koko perheelle -tapahtumassa pidetään hauskaa ja opitaan samalla energiasta. Tapahtumasta löytyy esimerkiksi:

  • pienemmille pomppulinna
  • lasten sähköautot
  • benji-trampoliini ja olympiarata 
  • opettavainen energiapolku
  • minigolfia ja tarkkuusjalkapalloa

Tämän lisäksi luvassa on mukaansatempaavaa musiikkia, kioskeista ostettavaa herkullista ruokaa ja juomaa sekä paljon muuta!

Hyvää energiaa jakamassa

Tule tapaamaan Suomen energisintä artistiduoa JVG:n Jarea ja VilleGallea Meet & Greetin merkeissä! Hyvää energiaa on myös jakamassa tapahtuman juontaja tubettaja Jaakko Parkkali ja tunnelmaa nostattaa DJ Mista S.

Ellenin energiaseikkailu -lastenkirja lanseerataan tapahtumassa äänikirjana yhteistyössä äänikirjapalvelu Storytelin kanssa. Tule tapaamaan kirjan kummina ja äänikirjan äänenä toimivaa ihastuttavaa Seela Sellaa.

Paikalla on myös energia-asiantuntijoitamme. Autamme mielellämme muun muassa sähkösopimuksiin, aurinkoenergiaan sekä sähköautojen lataukseen liittyvissä asioissa. Tervetuloa keskustelemaan!

Tapahtumainfo

Mikä? Kaikille avoin ja maksuton Energiaseikkailu koko perheelle -tapahtuma

Missä? Olympiastadion, pohjoinen portti (Pohjoinen Stadionintie 4, 00250 Helsinki)

Milloin? Lauantaina 26.8. kello 12–16

Saapuminen? Olympiastadion sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Tapahtuman sisäänkäynti on Pohjoisen stadionintien puolella. Autolla saapuville lähimmät pysäköintipaikat (maksulliset) löytyvät Paavo Nurmen aukiolta tai Nordenskiöldinkadun P-alueelta. 

Löydät Olympiastadionin nettisivuilta tarkemmat ohjeet saapumiselle.

Muuta: Paikalle mahtuu kerrallaan 4000 henkilöä. Huomioithan, että tapahtuma on ulkotapahtuma, joten varauduthan sään mukaisin varustein (varauduthan sateeseen sadeviitalla, sateenvarjo on kielletty tapahtuma-alueella). Tapahtuma on savuton. 

Tapahtumassa kuvataan ja kuvia voidaan julkaista Helenin markkinointi- ja tiedotustarkoituksiin sekä tallentaa Helenin mediapankkiin.

Tervetuloa tapahtumaan lataamaan hyvää energiaa!