Tietoa yritysasiakkaalle

Palvelemme yritystäsi kaikissa kaukolämpöön liittyvissä kysymyksissä. Tältä sivulta löydät tietoa kaukolämmön laitteista, muutostöistä, käytön seurannasta ja sopimusasioista. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Seuraa yrityksesi energiankäyttöä

Yritys Helen on kaikkien Helenin yritysasiakkaiden oma asiointipalvelu. Kirjautumalla palveluun saat kokonaiskuvan energiankäytöstäsi, löydät sopimuksesi ja laskusi ja hoidat helposti energiaan liittyvän asioinnin.

Saat kaukolämmön asiakkaana käyttöösi kaukolämmön käyttöraportin ja -ennusteen. Käyttöraportista näet vuosittaisen toteutuneen lämmön käytön. Käyttöennusteesta näet myös arvion seuraavan vuoden lämmön käytöstä. Löydät käyttöraportit ja -ennusteet Yritys Helenistä.

Kirjaudu Yritys Heleniin

Kulutustiedot

Voit tilata kaukolämmityksen kulutustiedot tilaamalla kaukolämmitysmittariin kytkettävän potentiaalivapaan pulssilähdön. Palvelun hinnan löydät lisäpalveluhinnastostamme.

Tilaa kulutustiedot sähköisellä lomakkeella

Lämpöasiakkaan palvelut

Kaukolämpölaitteet

Tutustu kaukolämpölaitteiston osiin sekä ohjeisiin siitä, miten säädät kaukolämpölaitteita sekä käytät niitä energiatehokkaasti.

Lue lisää

Laiteuusinnat

Tarjoamme maksutta laiteuusinnan asiantuntijapalvelua. Palvelun avulla varmistat, että kaukolämpölaitteidesi uusinta onnistuu laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää ja tilaa

Kaukosiirron kytkentärasian tilaus

Kaukosiirtorasia on kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen energiamittarin lisäosa, joka välittää mittauksen pulssitiedot reaaliajassa kiinteistöautomaatio- tai energiaseurantajärjestelmään. Voit tilata kaukosiirtorasian lomakkeella.

Lue lisää

Kaukolämmön muutostyöt

Toteutamme tilaustyönä kaukolämpöjohtojen ja mittauskeskusten muutostyöt sekä liittymien katkaisutyöt. Jätä muutostyötä koskeva tilauksesi muutostyösivun kautta. Tilauksesi jälkeen otamme yhteyttä mahdollisimman pian sopiaksemme muutostyöstä. Arvioimme hinnan tilannekohtaisesti.

Tilaa muutostyö

Laitetarkastukset

Tarkastamme kaukolämpölaitteittesi asennukset ja laitetarkastukset maksutta osana laadunvalvontaamme. Teemme laitetarkastuksia sekä uudisrakennuksille että lämmitystapaa vaihtaville rakennuksille. 

Jos haluat lisätietoja laitetarkastuksista ja kaukolämpölaitteiden asennuksen laadunvalvonnasta, ota yhteyttä kaukolämmön teknisten palveluiden asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä

Kaukolämmön hinnat

Tutustu kaukolämmön ajankohtaisiin hintoihin.

Lue lisää

Kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä

Palvelemme kaikissa kaukolämpöön liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä