Kulutuksen hallinta ja optimointi

Helenin älykkäällä energianhallinnalla ja optimoinnilla yrityksesi saa parhaan hyödyn Helenin kokonaistarjoamasta ja voi hyötyä sähkömarkkinoiden mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä

Fiksua sähkön kulutusta vastuullisesti​

Uusiutuva energiatuotanto lisää sähköjärjestelmän tarvetta joustolle, jotta kulutus ja tuotanto vastaavat koko ajan toisiaan. Omaa sähkönkulutustaan voi hallita paikallisesti ja siten mahdollistaa puhdasta energian tuotantoa. Riippuen kulutuskohteesta, sillä voi joko ansaita tai säästää sähkölaskussa. 

Helen auttaa hallitsemaan energiankulutustasi fiksusti. Paikallisella energianhallinnalla yrityksesi voi saavuttaa kustannussäästöjä sähköenergian sekä sähkönsiirron osalta. Helenin kautta yrityksesi voi myös osallistua sähkömarkkinoille ja saada rahallista korvausta tarjoamalla joustoa sähköjärjestelmän hyväksi.

Helen toimii yrityksesi energianhallintakumppanina. Asennamme paikallisesti iot-laitteen, jonka kautta kohteen data liikkuu Helenin energianhallinta-alustalle.

Ota käyttöösi myös kulutusseurantasovellus Helen Key, jonka avulla saat käsityksen yrityksesi energiankäytön kokonaiskuvasta.

kulutuksen-tuotannon-optimointi.png

Kulutuksen ja tuotannon optimointi

Älykkään energianhallinnan avulla yrityksesi säästä kustannuksissa, kun sähköä kulutetaan sähkön hinnan ollessa matalimmillaan. Energiatehokkuus paranee, kun kulutuksen tehopiikkejä tasoitetaan siirtämällä kulutusta toiseen ajankohtaan tai pidemmälle aikavälille.

Fiksulla energianhallinalla varmistat parhaan hyödyn paikallisesta tuotannosta, kun ylituotantoa varastoidaan sähkövarastoon tai hyödynnetään edelleen sähköjärjestelmän joustona.

sahkomarkkinat.png

Sähkömarkkinat

Tarjoamme yrityksellesi pääsyn sähkömarkkinoille. Riippuen siitä millä toimialalla yrityksesi toimii, yrityksesi voi saavuttaa jopa 10 000 - 100 000 euron säästön. Jouston avulla tuet myös uusiutuvan sähköntuotannon rakentamista.

Ratkaisumme

Kulutusjousto yrityksille

Kulutusjoustolla ansaitset rahaa varmistamalla sähkön riittävyyden kaikille ja autat tasapainottamaan sähkön kantaverkkoa. Voisiko sinun yrityksesi hyötyä kulutusjoustosta?

Lue lisää

Sähkön varastointi

Sähkövarastolla voit hallita kiinteistösi sähkön ja sähkötehon kulutusta sekä paikallista tuotantoa. Joustavuutensa ansiosta sähkövarastolla voi hyötyä lisäksi tarjoamalla sen kapasiteettia sähköjärjestelmän tasapainottamiseen.

Lue lisää

Älykäs lataus

Älykäs kuormanhallinta mahdollistaa lataustehon tasapuolisen jakautumisen kun ladataan useampaa autoa samanaikaisesti.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Katso myös


Yrityssähkö

Kun yrityksesi kuluttaa yli 300 MWh sähköä vuodessa, vaatimukset sähkösopimukselle kasvavat. Asiantuntijamme varmistavat, että saat yrityksellesi suurasiakkuuden edut ja valitset sopivimman vaihtoehdon.


Edullista sähköä pienyrityksille

Meillä on useita eri vaihtoehtoja yrityksille, joiden sähkökäyttö on alle 300 000 kWh vuodessa. Tarjolla myös ilmastoystävällisiä tuuli- ja vesisähkövaihtoehtoja.


Sähköä ja energiakumppanuutta

Lue juttuja sähkömarkkinoista, riskienhallinnasta, energiakumppanuudesta ja muista ajankohtaisista sähköön liittyvistä aiheista.


Kulutusjousto yrityksille

Kulutusjoustolla ansaitset rahaa varmistamalla sähkön riittävyyden kaikille ja autat tasapainottamaan sähkön kantaverkkoa. Voisiko sinun yrityksesi hyötyä kulutusjoustosta?


Sähkövarasto yritykselle

Sähkövaraston avulla saat parhaan hyödyn itsetuotetusta energiasta. Sähkövarasto takaa toimintavarmuuden ja säästät myös sähkönsiirtomaksuissa.

Jaa: