Sähköauton lataus yrityksille

Sähköautoilun mahdollistaminen on yrityksen kannanotto ekologisen liikkumisen puolesta sekä merkki edelläkävijyydestä ja asiakaslähtöisyydestä. Helen Kiinteistölataus on ratkaisu pääkaupunkiseudun yrityksille, kun tarpeesi on vähintään 10 latauspisteen valmius ja 11kW latausjärjestelmä.

Ota yhteyttä

Helen Kiinteistölataus - sähköauton latausjärjestelmä käyttövalmiina kokonaisuutena

 • Helen Kiinteistölataus on ratkaisumme sähköautojen latausratkaisuihin yrityksille ja taloyhtiöille. Saat latauspisteet yhdeltä luotettavalta toimijalta.
 • Hoidamme latauslaitteiden asennuksen sekä käyttöönoton turvallisesti ja vaatimusten mukaisesti.
 • Etsitkö latausratkaisua taloyhtiölle? Lue lisää täältä 
 • Onko työnantajallasi Helenin latauspisteet? Rekisteröidy Helen Kiinteistölatauksen käyttäjäksi täältä 

Keskinopeat latauslaitteet

Helen tarjoaa useita älykkäitä ja kestäviä vaihtoehtoja hybridi- ja täyssähköautojen lataamiseen. Keskinopeat latauslaitteet soveltuvat hyvin kauppakeskuksiin, huoltoasemille, asiakaspysäköintiin, työpaikoille ja taloyhtiöille.

 • Latausaika n. 2–6 tuntia
 • Latausteho 3,7kW–22kW
 • Type 2 -latauspistoke

Sähköauton-lataus-yrityksille-keskinopea.jpg

Sähköauton latauspisteen hankinnan vaiheet

 1. Kartoitus
  Oletko pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, ja tarvitset kiinteistöösi vähintään 10 latausvalmiutta ja vähintään 11kW järjestelmän? Ota meihin yhteyttä, myyntimme kartoittaa kiinteistösi soveltuvuuden tarjontaamme peilaten. 
 2. Latauspisteen tilaus
  Mikäli pystymme tarjoamaan tarpeitanne vastaavan ratkaisun, teemme siitä tarjouksen. Yrityksenne tilaa latauspisteet tarjouksen mukaisesti.
 3. Asennus ja käyttöönotto
  Helen toimittaa latauspisteet. Hoidamme tarvittaessa latauspisteiden asennuksen ja käyttöönoton turvallisesti ja vaatimusten mukaisesti.
 4. Tervetuloa lataamaan!
  Kun latauspiste on asennettu, palvelu laskuttaa suoraan sähköauton lataajaa. Yrityksenne voi asettaa latauspisteensä näkyväksi julkisissa karttapalveluissa.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme tällä hetkellä älykkäitä 11 kW tai 22 kW latausratkaisuja yli 10 autopaikan kohteisiin pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä