Sähköauton lataus yrityksille

Sähköautoilun mahdollistaminen on yrityksen kannanotto ekologisen liikkumisen puolesta sekä merkki edelläkävijyydestä ja asiakaslähtöisyydestä.

Ota yhteyttä

Älykäs sähköautonlataus helposti yhdestä paikasta

Sähköautojen määrä kasvaa Suomessa kovaa vauhtia. Vuoteen 2030 mennessä jopa joka neljäs auto on sähköauto. Samassa suhteessa kasvaa sähköautojen lataustarve. Eduskunnan hyväksymässä latauslaissa edellytetäänkin, että sähköauton latauspiste on löydyttävä muista kuin asuinkäytössä olevista rakennuksista. Heleniltä saat kaiken yrityksesi latauspisteiden hankintaan tarvittavan luotettavasti.

Sähköauton lataus työpäivän aikana

Valtaosa latauksesta tapahtuu kotona tai kätevästi työpäivän aikana. Kaikilla ei ole mahdollisuutta kotilataukseen, joten latausmahdollisuus työpaikalla antaa mukavan lisäarvon työsuhteeseen.

Tarjoamalla mahdollisuuden sähköauton lataukseen, kannustat työtekijöitä ekologisempiin valintoihin ja näytät itse edelläkävijyyttä. Uusin työsuhde-etu mahdollistaa verottoman latauksen yrityksen työntekijöille.

Asiakkaat arvostavat latausmahdollisuutta

Yhä useampi asiakas valitsee asioinnin ajaksi pysäköintipaikan, jossa on mahdollisuus sähköauton lataukselle. Yrityksen tarjoama asiakaskokemus paranee siis latausmahdollisuuden myötä. Latauskustannus kohdistetaan automaattisesti suoraan palvelun käyttäjälle yksilöllisen tunnistautumisen avulla.

Helen tekee yritykselle sähköauton latauspisteiden hankinnasta helppoa ja turvallista. Varmistamme, että latauspisteiden hankinta sujuu vaivattomasti aina kartoituksesta asennukseen.

Mietitkö sähköauton latauspisteen hankintaa kotiin tai taloyhtiöön? Heleniltä löytyy luotettavat latausratkaisut myös näihin kohteisiin. Tien päällä lataat kätevimmin Helen Lataus -latauspisteillä.

Omakotitalojen latausratkaisut

Sähköautonlataus taloyhtiössä

Lataa opas sähköauton latauksesta

Ladattavasta oppaasta löydät kattavan tietopaketin sähköauton latauspisteiden hankinnasta yritykseen.

Lataa opas

Sähköauton latauslaitteet yrityksille

Helenillä latauslaitteet sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen. Latauspisteemme laskuttavat kätevästi suoraan lataajaa käytön mukaan. Älykkään kuormantasauksen ansiosta latausteho jakautuu tasapuolisesti useampaa autoa samanaikaisesti ladattaessa.

Pikalatauslaite

Pikalatauslaite on nopea ja luotettava ratkaisu sähköauton lataukseen. Pikalatauslaitteet sopviat hyvin esimerkiksi kauppakeskuksiin, huoltoasemille tai asiakaspysäköintiin.

 • Latausaika 20-60min
 • Latausteho 50/150 kW
 • CCS- ja CHAdeMO-latauspistokkeet

Sähköauton-lataus-yrityksille-pikalataus.jpg

Keskinopeat latauslaitteet

Helen tarjoaa useita älykkäitä ja kestäviä vaihtoehtoja hybridi- ja täyssähköautojen lataamiseen. Keskinopeat latauslaitteet soveltuvat hyvin kauppakeskuksiin, huoltoasemille, asiakaspysäköintiin, työpaikoille ja taloyhtiöille.

 • Latausaika n. 2–6 tuntia
 • Latausteho 3,7kW–22kW
 • Type 2 -latauspistoke

Sähköauton-lataus-yrityksille-keskinopea.jpg

Sähköauton latauspisteen hankinnan vaiheet

 1. Kartoitus
  Ota yhteyttä, ja kartoitamme millainen olisi sopiva latausratkaisu yrityksellenne.
 2. Latauspisteen tilaus
  Yrityksenne tilaa latauspisteet kartoituksen perusteella räätälöidyn tarjouksen mukaisesti.
 3. Asennus ja käyttöönotto
  Helen toimittaa latauspisteet. Hoidamme tarvittaessa latauspisteiden asennuksen ja käyttöönoton turvallisesti ja vaatimusten mukaisesti.
 4. Tervetuloa lataamaan!
  Kun latauspiste on asennettu, palvelu laskuttaa suoraan sähköauton lataajaa. Yrityksenne voi asettaa latauspisteensä näkyväksi julkisessa karttapalveluissa.

Ota yhteyttä

Helen Lataus - lataa kotona ja tienpäällä

Kun yrityksessäsi on jo käytössä Helenin latauspisteet, on seuraava vaihe rekisteröityminen Helen Lataus -asiakkaiksi. Helen Latauksen avulla lataat sähköautosi myös tienpäällä, puhtaasti tuulienergialla.

Rekisteröidy

Ota yhteyttä

Katso myös


Latauskortti yrityksille

Jaa: