Sähköauton lataus yrityksille

Sähköautoilun mahdollistaminen on yrityksen kannanotto ekologisen liikkumisen puolesta sekä merkki edelläkävijyydestä ja asiakaslähtöisyydestä.

Ota yhteyttä

Helenin sähköauton latausratkaisut yrityksille

Voit hankkia sähköauton latausratkaisun yritykselle palveluna tai erillisenä laitehankintana.

Sähköautojen määrä kasvaa Suomessa kovaa vauhtia. Vuoteen 2030 mennessä jopa joka neljäs auto on sähköauto. Samassa suhteessa kasvaa sähköautojen lataustarve. Eduskunnan hyväksymässä latauslaissa edellytetäänkin, että sähköauton latauspiste on löydyttävä muista kuin asuinkäytössä olevista rakennuksista. Heleniltä saat kaiken yrityksesi latauspisteiden hankintaan tarvittavan luotettavasti.

Mietitkö sähköauton latauspisteen hankintaa taloyhtiöön? Heleniltä löytyy luotettavat latausratkaisut myös taloyhtiöille. Tien päällä lataat kätevimmin Helen Lataus -latauspisteillä.

Sähköauton lataus taloyhtiössä

Sähköauton latausjärjestelmä käyttövalmiina kokonaisuutena

 • Saat kaiken latauspisteiden hankintaan tarvitsemasi yhdeltä luotettavalta toimijalta helposti ja turvallisesti, aina kartoituksesta asennukseen.
 • Hoidamme latauslaitteiden asennuksen sekä käyttöönoton turvallisesti ja vaatimusten mukaisesti.
 • Tarjoamme laitteet moniin eri käyttötarkoituksiin. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse yrityksellesi sopivin latauslaite.

Sähköauton latauslaitteet yrityksille

Älykäs sähköautonlataus helposti yhdestä paikasta

Sähköauton lataus työpäivän aikana

Valtaosa latauksesta tapahtuu kotona tai kätevästi työpäivän aikana. Kaikilla ei ole mahdollisuutta kotilataukseen, joten latausmahdollisuus työpaikalla antaa mukavan lisäarvon työsuhteeseen.

Tarjoamalla mahdollisuuden sähköauton lataukseen, kannustat työtekijöitä ekologisempiin valintoihin ja näytät itse edelläkävijyyttä. Uusin työsuhde-etu mahdollistaa verottoman latauksen yrityksen työntekijöille.

Asiakkaat arvostavat latausmahdollisuutta

Yhä useampi asiakas valitsee asioinnin ajaksi pysäköintipaikan, jossa on mahdollisuus sähköauton lataukselle. Yrityksen tarjoama asiakaskokemus paranee siis latausmahdollisuuden myötä. Latauskustannus kohdistetaan automaattisesti suoraan palvelun käyttäjälle yksilöllisen tunnistautumisen avulla.

Helen tekee yritykselle sähköauton latauspisteiden hankinnasta helppoa ja turvallista. Varmistamme, että latauspisteiden hankinta sujuu vaivattomasti aina kartoituksesta asennukseen.

Sähköauton latauslaitteet yrityksille

Helenillä latauslaitteet sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen. Latauspisteemme laskuttavat kätevästi suoraan lataajaa käytön mukaan. Älykkään kuormantasauksen ansiosta latausteho jakautuu tasapuolisesti useampaa autoa samanaikaisesti ladattaessa.

Pikalatauslaite

Pikalatauslaite on nopea ja luotettava ratkaisu sähköauton lataukseen. Pikalatauslaitteet sopviat hyvin esimerkiksi kauppakeskuksiin, huoltoasemille tai asiakaspysäköintiin.

 • Latausaika 20-60min
 • Latausteho 50/150 kW
 • CCS- ja CHAdeMO-latauspistokkeet

Sähköauton-lataus-yrityksille-pikalataus.jpg

Keskinopeat latauslaitteet

Helen tarjoaa useita älykkäitä ja kestäviä vaihtoehtoja hybridi- ja täyssähköautojen lataamiseen. Keskinopeat latauslaitteet soveltuvat hyvin kauppakeskuksiin, huoltoasemille, asiakaspysäköintiin, työpaikoille ja taloyhtiöille.

 • Latausaika n. 2–6 tuntia
 • Latausteho 3,7kW–22kW
 • Type 2 -latauspistoke

Sähköauton-lataus-yrityksille-keskinopea.jpg

Sähköauton latauspisteen hankinnan vaiheet

 1. Kartoitus
  Ota yhteyttä, ja kartoitamme millainen olisi sopiva latausratkaisu yrityksellenne.
 2. Latauspisteen tilaus
  Yrityksenne tilaa latauspisteet kartoituksen perusteella räätälöidyn tarjouksen mukaisesti.
 3. Asennus ja käyttöönotto
  Helen toimittaa latauspisteet. Hoidamme tarvittaessa latauspisteiden asennuksen ja käyttöönoton turvallisesti ja vaatimusten mukaisesti.
 4. Tervetuloa lataamaan!
  Kun latauspiste on asennettu, palvelu laskuttaa suoraan sähköauton lataajaa. Yrityksenne voi asettaa latauspisteensä näkyväksi julkisessa karttapalveluissa.

Ota yhteyttä

Helen Kiinteistölataus

Kun yrityksessäsi on jo käytössä Helenin latauspisteet, on seuraava vaihe rekisteröityminen Helen Kiinteistölataus -asiakkaiksi. Helenin Kiinteistölatauksen avulla lataat sähköautosi puhtaasti tuulienergialla.

Rekisteröidy

Ota yhteyttä