Strategia

Tuomme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville.

Helenin strategia

Tavoitteenamme on entistä fiksumpi, hiilineutraali energiajärjestelmä, jonka avulla jokainen voi tuottaa, käyttää ja säästää energiaa ympäristöä kunnioittaen. Kehitämme ennakkoluulottomasti entistä älykkäämpiä ja puhtaampia ratkaisuja vastaamaan tämän päivän ja huomisen energiahaasteisiin yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme helpompaa ja mutkattomampaa arkea ja kutsumme asiakkaamme, joita on jo lähes neljännes suomalaisista, mukaan rakentamaan parempaa huomista kanssamme. Olemme suunnannäyttäjä, tartumme tulevaisuuden mahdollisuuksiin jo tänään ja johdamme muutosta koko toimialalla.

strategia_737x415.jpg

Tavoitteet

Rohkeampi ja ketterämpi

Olemme asiakaskeskeisempiä ja panostamme meille tärkeimpien osaamisten ja kyvykkyyksien kehittämiseen. Teemme enemmän yhteistyötä ja sujuvoitamme päätöksentekoa.

Parempaa tuottoa

Vakaa ja jatkuvasti tehostuva tuote- ja palveluliiketoimintamme sähkössä, lämmössä ja jäähdytyksessä mahdollistaa investoinnit ratkaisuliiketoimintaan.

Ratkaisuliiketoiminnan vahvistaminen

Tavoitteenamme on, että uudet ratkaisualueet, kuten alueellinen uusiutuva energia, älykkäät kiinteistöratkaisut ja sähköinen liikenne tuovat merkittävää kasvua.

Kohti hiilineutraalia energiaa

Tavoitteenamme on hiilineutraali energiajärjestelmä. Luomme yhä puhtaamman, joustavamman ja älykkäämmän energiajärjestelmän ja olemme kestävien energiajärjestelmien edelläkävijä.

Kasvua tukeva kumppaniverkosto

Teemme yhä enemmän yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, vahvistamme kumppaniverkostoamme sekä sijoitamme kasvuyrityksiin.

Katso myös


Näe energia uudessa valossa

Investoimme puhtaaseen energiaan. Viimeaikaisten hankintojemme myötä kolmasosa sähköntuotannostamme tulee tuulivoimasta vuonna 2025.


Helen Oy pähkinänkuoressa

Helen Oy:n energiantuotanto on palkittu maailman tehokkaimpana.


Taloudelliset julkaisut

Vuosikertomuksestamme löydät talouden ja liiketoiminnan avainluvut sekä vastuullisuusraportin.


Osaajien organisaatio

Helen Oy on Helsingin kaupungin omistama yhtiö ja osa Helen-konsernia.


Hyvä hallintotapa

Helen Oy on Helsingin kaupungin omistama yhtiö, jonka hallinnointi perustuu osakeyhtiölakiin, yhtiöasiakirjoihin sekä Helsingin kaupungin konserniohjeisiin.