Jäähdytystä yrityksesi tarpeisiin

Sopiva sisälämpötila parantaa ilmanlaatua ja lisää työskentelytehokkuutta sekä viihtyvyyttä. Helenin luotettava ja ympäristöystävällinen jäähdytys sopii kaikkien kiinteistöjen jäähdytystarpeeseen, myös jatkuvaa jäähdytystä vaativiin prosesseihin kuten konesaleihin ja kaupan kylmätiloihin. Ota meihin yhteyttä tai lataa kattava tietopaketti oppaan muodossa.  Ota yhteyttä    Lataa opas  

Viileät toimistotilat  

Yrityksen tärkein voimavara on työssään viihtyvä ja hyvinvoiva henkilöstö. Miellyttävät työskentelyolosuhteet ovat osa modernia työympäristöä. Kiinteistön positiivinen asiakaskokemus rakentuu myös siitä, että kesähelteillä asiakastiloissa on mukava viipyä. Helenin ja Ilmatieteenlaitoksen selvityksen mukaan jäähdytystarve lisääntyy merkittävästi tulevina vuosikymmeninä.

Kestävällä tavalla tuotettu jäähdytys nostaa kiinteistösi arvoa, kun se toteutetaan kaupunkikuvan kannalta huomaamattomasti. Ole siis askel edellä muita ja sijoita tulevaisuuteen – jäähdytyspalvelumme on ympäristöystävällinen, luotettava ja ennen kaikkea helppo valinta.

Hiilineutraalia jäähdytystä palveluna

Helenin jäähdytys on luotettava ja siinä korostuu korkea palveluaste. Asiakkaalle jää vaivaton käyttäjän rooli – me hoidamme puolestasi loput. Tarjoamme kilpailukykyiset jäähdytysratkaisut kaikkiin kiinteistöihin ja voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Me vastaamme, että jäähdytystä riittää kaikissa olosuhteissa. Jäähdytämme nykyisellään satoja kiinteistöjä, niin asuinkiinteistöjä, liiketiloja, konesaleja, sairaaloita kuin kauppoja.

Jäähdytyksemme ympäristöystävällisyys perustuu hiilineutraaliin tuotantoon sekä energiavirtojen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Talteen kerätyt lämmöt kierrätetään ja jalostetaan hiilineutraaliksi kaukolämmöksi. Erilaisten hukkalämpöjen ja muiden kierrätettävien lämpöjen hyödyntäminen onkin keskeinen osa Helenin hiilineutraalia tulevaisuutta.

Kaukojäähdytys

Kaukojäähdytyksessä lämpöpumppulaitoksessa jäähdytetty vesi kuljetetaan kiinteistöihin maanalaisissa putkissa, joita kulkee kymmenien kilometrien matkalla Helsingin alla. Kiinteistö jäähtyy, kun kylmä vesi ohjataan kiinteistön kellarissa sijaitsevien laitteiden avulla eri puolille kiinteistöä.

Kiinteistöjäähdytys

Helenin kiinteistöjäähdytys on loistovalinta kiinteistölle, joka sijaitsee Helsingin kantakaupungin ulkopuolella. Tässä tapauksessa kiinteistö saadaan jäähdytettyä kiinteistöön sijoitettavalla lämpöpumpulla.

Neljä hyvää syytä valita Helenin jäähdytys:

  • Ympäristöystävällisyys - kierrätämme ja jalostamme talteen kerätyt lämmöt hyötykäyttöön
  • Kustannukset ovat ennakoitavissa koko jäähdytyksen elinkaaren ajan
  • Tilojen käyttö tehostuu - vastaamme tuotannosta ja kylmäaineiden hallinnasta
  • Helenin jäähdytys on luotettava, huomaamaton ja hiljainen

Asiakastarinoita

Kuuma kesä tulossa? Scandic Parkin asiakkaille siitä ei muodostu ongelmaa. Kaukojäähdytetyt, nykyaikaisesti sisustetut huoneet takaavat miellyttävät yöunet Helsingin kävijöille.

Lue lisää

Energiatehokas ja toimintavarma jäähdytys tukee Lidlin ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Kiinteistöjäähdytys viilentää, ottaa ylijäämälämmöt talteen ja siirtää ne kaukolämpöverkkoon.

Lue lisää

Helen ja Exilion ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä erilaisten energia- ja jäähdytysratkaisujen parissa. Viimeisimpänä Helen on rakentanut jäähdytysratkaisun Exilionin ja Scandicin yhteiseen Scandic Grand Central Helsinki -hotellihankkeeseen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

esim. +358501234567
Jaa: