Jäähdytystä yrityksesi tarpeisiin

Sopiva sisälämpötila parantaa ilmanlaatua ja lisää työskentelytehokkuutta sekä viihtyvyyttä. Helenin luotettava ja ympäristöystävällinen jäähdytys sopii kaikkien kiinteistöjen jäähdytystarpeeseen, myös jatkuvaa jäähdytystä vaativiin prosesseihin kuten konesaleihin ja kaupan kylmätiloihin.

 Ota yhteyttäLataa opas  

Viileät toimistotilat

Yrityksen tärkein voimavara on työssään viihtyvä ja hyvinvoiva henkilöstö. Miellyttävät työskentelyolosuhteet ovat osa modernia työympäristöä. Kiinteistön positiivinen asiakaskokemus rakentuu myös siitä, että kesähelteillä asiakastiloissa on mukava viipyä. Helenin ja Ilmatieteenlaitoksen selvityksen mukaan jäähdytystarve lisääntyy merkittävästi tulevina vuosikymmeninä.

Kestävällä tavalla tuotettu jäähdytys nostaa kiinteistösi arvoa, kun se toteutetaan kaupunkikuvan kannalta huomaamattomasti. Ole siis askel edellä muita ja sijoita tulevaisuuteen – jäähdytyspalvelumme on ympäristöystävällinen, luotettava ja ennen kaikkea helppo valinta.

Hiilineutraalia jäähdytystä palveluna

Helenin jäähdytys on luotettava ja siinä korostuu korkea palveluaste. Asiakkaalle jää vaivaton käyttäjän rooli – me hoidamme puolestasi loput. Tarjoamme kilpailukykyiset jäähdytysratkaisut kaikkiin kiinteistöihin ja voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Me vastaamme, että jäähdytystä riittää kaikissa olosuhteissa. Jäähdytämme nykyisellään satoja kiinteistöjä, niin asuinkiinteistöjä, liiketiloja, konesaleja, sairaaloita kuin kauppoja.

Jäähdytyksemme ympäristöystävällisyys perustuu hiilineutraaliin tuotantoon sekä energiavirtojen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Talteen kerätyt lämmöt kierrätetään ja jalostetaan hiilineutraaliksi kaukolämmöksi. Erilaisten hukkalämpöjen ja muiden kierrätettävien lämpöjen hyödyntäminen onkin keskeinen osa Helenin hiilineutraalia tulevaisuutta.

Kaukojäähdytys

Kaukojäähdytyksessä lämpöpumppulaitoksessa jäähdytetty vesi kuljetetaan kiinteistöihin maanalaisissa putkissa, joita kulkee kymmenien kilometrien matkalla Helsingin alla. Kiinteistö jäähtyy, kun kylmä vesi ohjataan kiinteistön kellarissa sijaitsevien laitteiden avulla eri puolille kiinteistöä.

Kiinteistöjäähdytys

Helenin kiinteistöjäähdytys on loistovalinta kiinteistölle, joka sijaitsee Helsingin kantakaupungin ulkopuolella. Tässä tapauksessa kiinteistö saadaan jäähdytettyä kiinteistöön sijoitettavalla lämpöpumpulla.

Neljä hyvää syytä valita Helenin jäähdytys

  1. Ympäristöystävällisyys - kierrätämme ja jalostamme talteen kerätyt lämmöt hyötykäyttöön
  2. Kustannukset ovat ennakoitavissa koko jäähdytyksen elinkaaren ajan
  3. Tilojen käyttö tehostuu - vastaamme tuotannosta ja kylmäaineiden hallinnasta
  4. Helenin jäähdytys on luotettava, huomaamaton ja hiljainen

Yhteystiedot

Kaukojäähdytyksen myynti ja sopimukset

Lähetä sähköpostia
09 617 8015

Ota yhteyttä

esim. +358501234567

Katso myös


Datakeskusten lämmöntalteenotto -palvelu

Olemme datakeskuksille hiilineutraaliuuden ja kustannusten pienentämisen mahdollistava kumppani, jonka energia-alustalla lämmöt hyödynnetään Helsingin lämmittämiseen.