• Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, asiakaspalvelupiste Helsingin Kampissa on toistaiseksi suljettu.

Jäähdytystä yrityksille

Kun ulkona paukkuu pakkanen tai helle vie voimat, arvostavat sekä asiakkaat että työntekijät mukavia lämpöolosuhteita sisätiloissa. Helen tarjoaa asiakkailleen kestävästi tuotettua jäähdytystä kaikkialle Helsinkiin.

Viileät toimistotilat  

Yrityksen tärkein voimavara on oma henkilöstö. Modernit työtilat tarkoittavat nykypäivänä sitä, että sisälämpötila on miellyttävällä tasolla ulkolämpötilasta riippumatta. Positiivista asiakaskokemusta tukee se, että myös asiakastiloissa kesällä on mukavan viileää asioida. Nykyaikainen viilennys kiinteistössä on myös sijoitus tulevaisuuteen, sillä se nostaa kiinteistön arvoa ja auttaa yritystä olemaan askeleen edellä muita. Helenin ja Ilmatieteenlaitoksen selvityksen mukaan vuoteen 2050 mennessä jäähdytystarve lisääntyy noin 35 %.  

Rakennusalan ammattilaiset näkevät kaukojäähdytyksen ensisijaisena viilennysratkaisuna. Kaukojäähdytyksen hyviä puolia ovat toimintavarmuus, helppous ja huolettomuus, kaupunkikuvalliset asiat sekä ekologisuus.

Luotettavaa viilennystä yritykselle  

Jäähdytystä yrityksiinHelsingissä on Euroopan kolmanneksi suurin ja nopeimmin kasvava kaukojäähdytysjärjestelmä. Kaukojäähdytyksen piirissä on liikekiinteistöjä, konesaleja ja kauppoja, sekä tuhansia asuinhuoneistoja.  Helenin kaukojäähdytysjärjestelmä on kansainvälisesti palkittu (mm. Global District Energy Climate Awards).  

Hyödynnämme jäähdytyksen tuotannossa energiavirtoja, jotka jäisivät muuten käyttämättä. Talvella hyödynnämme kylmää merivettä, ja kesällä Katri Valan lämpöpumppulaitos toimii koko energiajärjestelmämme sydämenä.

Ota yhteyttä

Teemme mielellämme juuri sinun yrityksellesi parhaan tarjouksen. Ota yhteyttä jo tänään. 

Ota yhteyttä

Jaa: