• Helen on varautunut sähkön ja lämmön toimittamiseen myös poikkeustilanteissa. Lue lisää

Hei, me ollaan nyt Helen!

Helsingin Energia on nyt Helen. Vaikka nimemme muuttuu, jatkuu toimintamme ennallaan Helen-nimen alla. Tarjoamme sinulle jatkossakin maailman parasta kaupunkienergiaa.

Hei, me ollaan nyt Helen!

Toimintamme lähtökohdat pysyvät entisellään – lämmitämme, sähköistämme ja jäähdytämme kotisi ja työpaikkasi kuten ennenkin. Palvelumme säilyvät ennallaan, eikä muutos edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä.

Vaikka paljon pysyy, jotain myös muuttuu. Monille tutut logon kolme salamaa saavat uuden muodon ja värin.

Nimenmuutoksen taustalla on Helsingin Energia -liikelaitoksen yhtiöittäminen. Olemme siis nykyään osakeyhtiö. Muutos pohjautuu kuntalain muutokseen, joka käytännössä edellyttää kilpailluilla markkinoilla toimivien liikelaitosten muuttamisen yhtiömuotoon. Omistuspohjamme säilyy ennallaan, olemme jatkossakin Helsingin kaupungin 100-prosenttisesti omistama ja siis helsinkiläisten oma energiayhtiö.

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen edistää Helenissä ympäristön ja ihmisten huomioon ottamista. Hän uskoo, että yhteiskuntaa uhkaavat ympäristöongelmat ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä vastuullinen yritys ottaa sidosryhmät mukaan toimintansa kehittämiseen.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin