Etusi HSI:n asiakasyhtiönä

Oma aurinkovoimala taloyhtiöön on järkivalinta! HSI:n yhtiöasiakkaana saatte rahanarvoisia etuja, kun tilaatte aurinkopaneelit Helenistä.

Ota yhteyttä

Aurinkovoimala luotettavalta kumppanilta

Oma aurinkovoimala on taloyhtiölle fiksu investointi! Aurinkovoimala tuo taloyhtiölle merkittäviä säästöjä, pienentää hiilijalanjälkeä ja nostaa taloyhtiön arvoa.

Helen on Helsingin seudun isännöitsijöiden valitsema energiakumppani ja kun tilaat aurinkovoimalan Helenistä, tarjoamme taloyhtiölle merkittäviä lisäetuja. Olemme luotettava kumppani, jolla on yli 100-vuotinen kokemus voimaloiden rakentamisesta.

Oma aurinkovoimala hyödyttää taloyhtiötä

Taloyhtiö hyötyy omasta aurinkovoimalasta monin tavoin. Aurinkopaneelit tuovat taloyhtiölle kustannussäästöjä, koska sähköverkosta ostettavaa sähköä tarvitaan vähemmän. Aurinkovoimala nostaa kiinteistön arvoa ja vähentää sen jäähdytystarpeita. Auringosähkön tuottajaksi ryhtyminen on myös konkreettinen ilmastoteko.

Näiden seikkojen lisäksi aurinkovoimalan hankkiminen on helppoa. Taloyhtiö saa meiltä aurinkovoimalan avaimet käteen -palveluna ja Helen on taloyhtiön tukena koko aurinkovoimalan elinkaaren ajan.

Tutustu hyötyihin tarkemmin

Etusi HSI:n asiakasyhtiönä

Kun tilaat aurinkovoimalan Helenistä, saa taloyhtiösi seuraavat edut:

  • Kokemusta, luotettavuutta ja laatua
    Helen on rakentanut erilaisia voimalaitoksia yli 100 vuoden ajan. Osaamme mitoittaa aurinkovoimalan taloyhtiön tarpeisiin. Käytämme aina laadukkaita komponentteja, mikä takaa voimalan toimivuuden ja kestävyyden koko sen elinkaaren ajaksi.

  • Avaimet käteen ratkaisun yhdeltä toimijalta
    Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka sisältää kaiken alkukartoituksesta järjestelmän asennukseen ja käyttöönottoon sekä halutessanne jatkuvaan ylläpitoon asti. Toimituksiimme kuuluu lisäksi sähkösopimukset, ylijäämätuotannon myyntisopimus sekä hyvityslaskenta.

  • Rahanarvoisia alennuksia paketin hintaan 
    Aurinkovoimalan tilaajalle aurinkovoimalan valvonta- ja ylläpitosopimus vuodeksi maksutta (arvo n. 300 € ).

Ota yhteyttä