Kivra-digipostipalvelu

Olemme ottaneet käyttöön digipostipalvelu Kivran, jolla voi lähettää ja vastaanottaa 110% ympäristöystävällistä digipostia. Vaihtamalla paperilaskusi Kivraan, vähenee paperin, painatuksen ja kuljetuksen aiheuttamat päästöt. Voit jatkossa vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskumme sähköisesti digipostipalvelu Kivraan.

Näin otat Kivran käyttöösi

 1. Jos vastaanotat laskusi kirjeitse paperilaskuna, lataa Kivra-sovellus puhelimeesi. Voit kirjautua palveluun myös verkkoselaimen kautta.
 2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
 3. Rekisteröidyttyäsi Kivran palveluun saat jatkossa Helenin laskut ja sopimusvahvistuksen automaattisesti Kivraasi (mikäli olet vastaanottanut laskut joko paperisena tai sähköisenä OmaPostiisi).

Palvelun käyttöönotossa sinua auttaa Kivran asiakastuki.

Yhteystiedot

Kivra-FI_303x600.jpg

Monta hyvää syytä ladata ilmainen digipostipalvelu Kivra

 1. Kokoa digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan
  Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hukassa eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Lataa Kivra niin voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköisenä OmaPostiisi. Tervetuloa sujuva arki!
 2. Tee arjen helppo ilmastoteko
  Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan.
  Voit jatkossa vastaanottaa ja maksaa laskusi helposti, turvallisesti ja ilmastoa kunnioittaen Kivralla. Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat meitä pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.
 3. Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta
  Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.
 4. Ei enää unohtuneita eräpäiviä
  Saat aina tiedon uuden laskun saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä.
  Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Katso myös