Sähkön varastointi

Aurinkopaneelien tuottamasta sähköstä vain osa päätyy usein omaan käyttöön, sillä auringonpaiste ja sähkönkulutus eivät aina osu samalle hetkelle. Sähkövaraston avulla voit käyttää tuottamasi sähkön itse niin päivällä kuin yöllä.

Hyödynnä aurinko 100-prosenttisesti

Sähkövaraston avulla pystyt käyttämään aurinkosähköä myös silloin, kun paneelisi eivät sitä tuota. Sähkövarasto kasvattaa aurinkosähköjärjestelmäsi käyttöasteen 90 %:iin.

Energiantuotanto on ratkaisevassa roolissa ilmastonmuutoksen haasteita ratkottaessa. Uusiutuvan energian tuotannon lisääntyessä lisääntyy myös tarve joustoon sähköverkossa. Me Helenillä kehitämme jatkuvasti ratkaisuita joustavan sähköverkon tukemiseksi ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme sellaisia palveluita, jotka mahdollistavat mukana olemisen uusiutuvassa ja joustavassa energian tuotannossa.

Sähkövarasto tasaa sähkönkäyttöäsi ja toimii varavoimana sähkökatkojen aikana. Sen avulla säästyt suunnitteilla olevilta tehomaksuilta ja sähkökatkojen aiheuttamilta kuluilta.

 

 

Aurinkoenergian tuotanto

Aurinkoenergiaa tuotetaan yleensä päivisin, jolloin auringonpaiste on kovimmillaan.

 

Aurinkoenergian kulutus

Ilman sähkövarastoa käytät itse aurinkoenergiaa vain silloin kun sitä tuotetaan.

 

Energian kulutus

Sähkövaraston avulla saat siirrettyä päivällä tuottamasi aurinkoenergian tunneille, jolloin aurinko ei paista. Näin saat parhaan hyödyn tuottamastasi energiasta.

Valitse sopiva varasto aurinkoenergialle

Tarjoamme useita eri kokoisia varastokokoja, joten voit valita juuri aurinkopaneeleidesi tuotantoon sopivan sähkövaraston. Tyylikäs, vähän tilaa vievä sähkövarasto asennetaan sopivaan paikkaan lämpimiin sisätiloihin. 

Tutustu

Katso myös