Ellenin energiaseikkailu

Energiamurros koskettaa lapsia ja nuoria kaikkein eniten. Siksi on tärkeää, että heille tarjotaan luotettavaa tietoa energiasta ikätasoisesti ja innostavalla tavalla. Ellenin energiaseikkailu -lastenkirja opettaa energiasta hauskan ja opettavaisen tarinan muodossa.

Hyppää heti seikkailuun – lataa tai lue e-kirja

Ellenin energiaseikkailu -lastenkirjan kaikki hahmot


Me haluamme kertoa energiasta tavalla, jonka ​myös lapsi ymmärtää

Energiatulevaisuus koskettaa lapsia ja nuoria kaikista eniten  

Energia on meille kaikille tärkeää, mutta sen ei tarvitse olla vaikeaa. Missionamme on tehdä energiasta helposti ymmärrettävää kaikille, sillä vain lisäämällä ymmärrystä voimme tuoda toivoa energiamurroksen keskellä. Me katsomme tulevaisuuteen mahdollisuuksia nähden, ja haluamme auttaa muita näkemään samoin.

Ellenin energiaseikkailu -lastenkirja tuo lapsille, lapsiperheille sekä kasvatuksen ja opetuksen ammattilaisille helposti ymmärrettävää tietoa energiamurroksesta, eri energiamuodoista ja ilmastokriisistä.

Ellenin energiaseikkailu opettaa energiasta sadun muodossa

Ellenin energiaseikkailu on tarina pienestä tytöstä, joka auttaa hukassa olevaa energiaa, Posia ja Negaa, löytämään tiensä takaisin sähköverkkoon. Matkan varrella he – ja sinä – oppivat eri energialähteistä, ilmastokriisistä ja erilaisista tavoista säästää energiaa kotona.

Kirjan tarinan ovat kirjoittaneet Leandro Righini ja Mick Scheinin. Sen upean kuvamaailman on luonut Aalto-yliopiston opiskelija Eveliina Saarentaus.

 

Katso Ellenin energiaseikkailu -kirjan esittelyvideo

Ellenin seikkailut jatkuvat sosiaalisessa mediassa

Seuraa Elleniä Instagramissa

Seuraa Elleniä Facebookissa

Seuraa Ellenin seikkailuja sosiaalisessa mediassa