Menu

Uutta voimaa

Blogissa kerromme matkastamme kohti ilmastoneutraalia  tulevaisuutta.

Tunnustusta Helenin energiatehokkuustyölle

Tunnustusta Helenin energiatehokkuustyölle

Helenin ylivoimaisesti suurin ja konkreettisin saavutus energiatehokkuuden saralla on Katri Valan lämpöpumppulaitos, jonka avulla hyödynnämme hukka- ja kierrätyslämpöjä tehokkaasti.

Uusimmat blogipostaukset

Energiainnovaatiot osaksi arkea

Teknologian kehitys vie myös energia-alaa kohti alustataloutta. Alalle on syntymässä ekosysteemejä, joissa yhä useammat toimijat voivat hyötyä toisistaan ja tuottaa asiakkaille entistä parempia palveluita. Helenin ekosysteemi ja koelaboratorio uusille energiaratkaisuille on nimeltään Enne.

Kehitetään Korkeasaarta yhdessä

Tule mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan kävijöitä aktivoivia, uusiutuvan energian tuotantoa lisääviä tuotteita ja palveluita Korkeasaareen.

Miten sähkö vakuutetaan?

Asiakkaamme tuottavat jo enemmän joustoa kuin yksi perinteinen voimalaitos tuottaa.

Sähkövarastosta kaikki hyöty irti

Helen auttaa asiakkaita saamaan parhaan mahdollisen hyödyn sähkön varastoinnista. Olemme juuri käynnistäneet sähkönvarastointiyhteistyön Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen kanssa.

Energiaa on, tehoa ei

Energiamarkkinat ovat käännekohdassa, sanoo johtaja Harri Mattila Helenistä. Energian hinta on niin matalalla, että se ei rohkaise investointeihin. Mattila puhui Vaikuttajaforumissa 10.5.2017.

Edullista ja toimitusvarmaa uusiutuvaa energiaa – onko sellaista?

Energia-alan vaikuttajilla on monia toiveita tulevaisuuden energiajärjestelmän suhteen. 

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä - siellä missä maailman parasta kaupunkienergiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin