Menu

Lämpöä yrityksille ja kiinteistöille

Uusiutuvaa kaukolämpöä yrityksille

Voit nyt ostaa yrityksellesi uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua kaukolämpöä. Uusiutuva kaukolämpö on ympäristön kannalta parasta helsinkiläistä lämmitysenergiaa.

 

Ota yhteyttä

Lämpöä kotimaisista energialähteistä

Hyödynnämme tuotannossa uusiutuvia kotimaisia polttoaineita: biokaasua ja puupellettejä. Ne ovat hiilidioksidineutraaleja ja uusiutuvia energianlähteitä.

Uusiutuvan kaukolämmön biokaasu valmistetaan biohajoavista jätteistä ja puupelletit metsäteollisuuden sivutuotteista.

Vähennä yrityksesi hiilidioksidipäästöjä

Valitsemalla uusiutuvan kaukolämmön yrityksesi edistää ilmastoneutraalia energiantuotantoa. Saat hiilidioksidipäästöjen vähennyksen heti, eikä muutoksia lämmitysjärjestelmään tarvita.

Uusiutuvalla kaukolämmöllä yrityksesi voi vahvistaa mielikuvaansa vastuullisena toimijana ja samalla edistää ympäristöluokitusten saavuttamista tai parantaa nykyistä luokitustaan. Raportointia varten saat meiltä vuosittaisen päästökertoimen.

Uusiutuvaa kaukolämpöä joustavasti

Tarjoamme uusiutuvaa kaukolämpöä joustavasti yrityksesi tarpeisiin. Yrityksesi voi valita uusiutuvaa lämpöä 5-100 prosenttia kiinteistön vuosittaisesta lämmönkäytöstä. Toimitamme alle 100-prosenttisen uusiutuvan kaukolämmön tilaajille lopun lämmön tavallisena kaukolämpönä.

Uusiutuvaa kaukolämpöä saat energiankulutuksesi mukaan. Perusmaksusi säilyy ennallaan ja sopimus on toistaiseksi voimassaoleva.