Lämpöä yrityksille ja taloyhtiöille

Päästötöntä lämpöä yritykselle

Valitsemalla Kiertolämmön päivität kiinteistösi lämmityksen päästöttömäksi ilman remontteja.

Haluamme yhdistää voimat suomalaisten yritysten kanssa ja viedä Suomea kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Kaikkialla Helsingissä saatavilla olevaan Kiertolämpöön on helppo liittyä ja sen vaikutukset yrityksen kiinteistöjen päästöihin ovat merkittävät.

Ilmastoystävällisen yritystoiminnan lisäksi kiertolämpö on yrityksellesi erinomainen tapa rakentaa vastuullista brändiä ja osoittaa eri sidosryhmille, että se kantaa kortensa kekoon yhteisen hyvän puolesta.

Mitä enemmän yrityksiä on mukana, sitä lähempänä olemme hiilineutraalia Suomea. Annetaan hyvän kiertää.

Päästöttömän kiinteistön energiaratkaisut

Kiinteistöjen lämmityksen hiilidioksidipäästöt voivat yrityksen liiketoiminnasta riippuen muodostaa merkittävän osan yrityksen aiheuttamista kokonaispäästöistä. Valitsemalla Kiertolämmön nollaat lämmityksestä aiheutuvat päästöt.

Yhdistämällä Kiertolämmön uusiutuvilla energianlähteillä tuotettuun sähköön ja uusiutuvilla energialähteillä tuotettuun kaukojäähdytykseen, on yrityksesi mahdollista muuttaa kiinteistöjen energiankulutuksen täysin päästöttömäksi.

Kiertolämpö syntyy kierrätetystä hukkalämmöstä

Uskomme, että energian kierrätys on yksi tärkeimmistä ratkaisuista matkallamme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Näin tuotamme Kiertolämmön

Keräämme hukkalämpöä muun muassa konesaleista, sähköasemilta, jätevedestä ja teollisuuden prosesseista. Lämpö ohjataan jäähdytysverkon kautta Katri Valan ja Esplanadin puistojen alla sijaitseville lämpöpumppulaitoksille.

Suuret, sertifioidulla vesisähköllä sähköllä käyvät lämpöpumput jalostavat lämmön Kiertolämmöksi ja syöttävät sen kaukolämpöverkkoon.

Ota yhteyttä

Jaa: