Sähkösopimus Espoo

Tilaa kotiisi sopiva sähkösopimus! Asuitpa Leppävaarassa, Olarissa, Kauklahdessa tai jossakin muussa Espoon useista kaupunginosista, saat kotiisi Helenistä sopivan sähkösopimuksen vain muutamalla klikkauksella.

Tilaa nyt

Miksi valita Helenin sähkösopimus Espoossa?

  • Sähköä luotettavasti kotimaiselta yritykseltä
  • Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, Helenillä on yli 600 000 asiakasta ympäri Suomen
  • Näppärä Oma Helen -sovellus, jolla sähkönkulutuksen seuranta on helppoa
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen
  • Sähköasiakkaanamme saat 20% alennusta Fennian kotivakuutuksesta

Tuotekuva_vuosi_640x427.jpg

Valitse sinulle sopivin sähkösopimus

Etsitkö pörssisähkön joustavuutta, määräaikaisen sopimuksen varmuutta vai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen helppoutta? Tai haluaisitko sopimuksellesi vain uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä? Tutustu monipuoliseen sähkösopimustarjontaamme, joka sisältää myös uusiutuvalla energialla tuotettuja vaihtoehtoja. Vertaile sopimuksia ja valitse sinulle sopivin ratkaisu.

Tutustu ja tilaa

Oletko muutamassa Espooseen?

Jos suunnittelet muuttoa Espooseen, muista järjestää sähkösopimus uuteen kotiisi ajoissa. Helenin avulla saat sähkösopimuksen nopeasti ja helposti, ja tarvittaessa jopa saman päivän aikana.

Sähkösopimus muuttajalle

470_muutto.jpg

Sähköä Espooseen

Tiesitkö, että sähkön myynnistä ja sähkönsiirrosta vastaavat eri yhtiö? Espoossa sähkönjakelusta ja siirtohinnoista vastaa Caruna Espoo Oy. Sähkön siirron osuutta sähkölaskussa ei voi kilpailuttaa. Sähkönmyyjän voit sen sijaan valita vapaasti mistä päin Suomea tahansa.

Valitsemalla Helenin, varmistat, että sähkösi tulee luotettavalta toimijalta, ja saat käyttöösi modernit työkalut energianhallintaan. Suosittelemme Espooseen Helenin sähkösopimusta!

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Sähkösopimusasiakkaanamme saat 20 % alennusta Fennian kotivakuutuksesta

Fennian kotivakuutusasiakkaana sinun on mahdollista saada vastaava alennus myös monista muista Fennian vakuutuksista. Edun saat ostaessasi kotivakuutuksen verkossa sähkösopimuksen ostamisen jälkeen.