Siirrä sähkösopimus vanhasta osoitteesta uuteen

Me huolehdimme kaikista sähkösopimusasioista ja vanhan sopimuksen päättämisestä puolestasi. Sähkösopimuksen siirtolomakkeen kautta sähkön kytkentä onnistuu jopa saman päivän aikana.

Tämän lomakkeen kautta teemme nykyistä sopimustasi vastaavan sopimuksen uuteen kotiisi ja päätämme automaattisesti nykyisen osoitteesi sähkösopimuksen. Voit halutessasi pitää vanhan ja uuden kotisi sähkösopimukset päällekkäin voimassa vanhan sopimuksesi hinnalla jopa kolmen kuukauden ajan.

Mikäli et halua päättää nykyisen osoitteesi sähkösopimusta, tee uusi sähkösopimus verkkosivujemme kautta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit myös soittaa 24/7-muuttopuhelimeen 09 617 8020. Asioit kanssamme paikallisverkko- tai mobiiliverkkomaksun hinnalla.

Pakolliset tiedot on merkitty punaisella pisteellä.

Kuka olet?

esim. +358(FI) 401234567

Mistä muutat?

Sähkösopimuksen siirtoilmoitus päättää sopimuksen tässä osoitteessa. Varmista, että sopimus, jonka olet päättämässä, on nimissäsi. Jos tarkoituksesi ei ole päättää sähkösopimusta tässä osoitteessa, tee uusi sähkösopimus tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

esim. Kampinkuja 1 A 2
Osoite vahvistettu! Osoite kunnossa! Valitettavasti osoitetarkistus ei juuri nyt toimi. Tarkista osoite huolella ja jatka lomakkeen täyttämistä.

Minne haluat sähkön?

esim. Kampinkuja 1 A 2
Osoite vahvistettu! Osoite kunnossa! Valitettavasti osoitetarkistus ei juuri nyt toimi. Tarkista osoite huolella ja jatka lomakkeen täyttämistä.

Milloin muutat?

Sopimuksen aikaisin aloitusaika ja mahdollinen sähkön kytkentämaksu vaihtelevat paikallisen sähköverkkoyhtiön mukaan. Maksuton sopimuksen aloitus onnistuu kaikkialla Suomessa viimeistään kahden arkipäivän kuluttua tilauksesta.