Digital postlåda Kivra

Vi har lanserat den digitala posttjänsten Kivra, via vilken du kan skicka och ta emot digital post som är klimatkompenserad till 110 %. Genom att välja digitala fakturor via Kivra minskar du utsläppen relaterade till papper, tryck och distribution. Framöver kan du ta emot, betala och arkivera fakturor digitalt med hjälp av Kivra. 

Så här aktiverar du Kivra

 1. Om du tar emot din räkning som pappersfaktura via posten kan du installera appen Kivra i din telefon eller gå till kivra.fi.
 2. Registrera dig med nätbankskoder eller Mobil ID.
 3. Klart! Du får nästa faktura till Kivra.

Framöver får du meddelanden om nya fakturor till mobilen och e-posten.

Tjänsten är inte bara en kanal för säker och smidig betalning av fakturor utan också för mottagning, delning och säker arkivering av olika slags dokument.

Kivra SE_303x600.jpg

Många bra orsaker att ladda ner den avgiftsfria digitala posttjänsten Kivra

 1. Koncentrera dina digitala ärenden till en säker kanal
  Är dina meddelanden, fakturor, biljetter och kvitton utspridda över flera kanaler? Samla vardagliga dokument till en enda digital kanal. Ladda ner Kivra så kan du ta emot, betala och spara alla dokument, meddelanden och fakturor på ett ställe i stället för att få dem per post eller e-post. Gör din vardag smidig!
 2. En enkel klimatgärning
  Vi vill erbjuda våra kunder ett sätt att påverka sitt koldioxidavtryck.
  Framöver kan du ta emot och betala fakturor smidigt, säkert och klimatvänligt med Kivra. Om du byter till digital faktura minskar du klimatbelastningen och hjälper oss att samtidigt minska pappersfakturors koldioxidavtryck.
 3. Sköt dagliga ärenden tillsammans eller för någon annan
  Via Kivra är det lätt att dela dokument med familjemedlemmar. Om du delar Kivra med en annan som använder tjänsten kan ni båda läsa inkomna meddelanden och sparade dokument. Ni kan också betala räkningar tillsammans eller för någondera.
 4. Inga bortglömda förfallodagar längre
  Du får alltid ett meddelande om nya fakturor och en påminnelse om att förfallodagen närmar sig.
  Med hjälp av Kivra tappar du inte bort fakturor och får alltid information om ny post i Kivra. Tjänsten påminner dig dessutom om att förfallodagen närmar sig.

För mer information