Sähköautoilun suosio kasvaa vauhdilla

Selvitä helposti taloyhtiösi asukkaiden aikeet hankkia sähköautoja ja tarkista kiinteistösi kapasiteetin riittävyys sähköautojen lataamiseen!

Aloita tästä

Sähköä taloyhtiölle

Tarjoamme taloyhtiöllesi edullisen ja ennakoitavan kiinteähintaisen sähkösopimuksen.

Pyydä tarjous

Isännöintisähkö

Ennustettava hinta ja uusien kohteiden kätevä lisääminen samaan sopimukseen tekevät tästä isännöintitoimistolle hyvän valinnan.

Tutustu nyt

Kiinteistövahti

Kiinteistövahti auttaa taloyhtiön lämmityksen optimoinnissa. Se parantaa asuinmukavuutta, tuo säästöjä lämmityskustannuksiin ja tekee asumisesta ilmastoystävällisempää. Palvelu on saatavilla kaikkialle Suomeen kaiken kokoisiin ja tyyppisiin taloyhtiöihin.

Tutustu

Älykäs lämmönjakokeskus

Älykäs lämmönjakokeskus on avaimet käteen -ratkaisu: hoidamme kaiken lämmönjakokeskukseen liittyvän laiteuusinnasta lähtien kiinteää kuukausimaksua vastaan. Älykäs ohjausjärjestelmä käyttää energian tehokkaasti pitäen samalla huolen aina riittävästä lämmityksestä.

Tutustu

Lämpö- ja jäähdytyskatkot

Helenillä vastaamme lämmön ja jäähdytyksen vikailmoituksista ja työmaista. 

Lämmön ja jäähdytyksen katkot kartalla

Sähkökatkot

Helen Sähköverkko vastaa tiedotteista mahdollisten sähkökatkojen yhteydessä.

Sähkökatkot kartalla

Sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä uuden energia-aikakauden mahdollisuudet

Tarjoamme sähkösopimuksia kaikkialle Suomeen. Sähkön toimitusvarmuutemme on Suomen huippua. Tarjoamme edullista sähköä luotettavasti, huolettoman ja energiatehokkaan kaukolämmön sekä tehokkaan ja vaivattoman jäähdytyksen.

Olemme yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Myymme sähköä yli 500 000 asiakkaalle joka puolella Suomea. Kaukolämmöllä lämmitetään yli 90 prosenttia Helsingistä.

Tietoa meistä

Osta sähköä

Helenistä voit ostaa sähköä kaikkialle Suomeen. Saat meiltä sähköä luotettavasti ja aina edulliseen hintaan. Vertaa sähkösopimuksia ja valitse sinulle paras vaihtoehto.

Tilaa sähköä

Sähkön siirto

Helen Sähköverkko toimittaa sähköt yli 375 000 asiakkaalle. Siirtoverkkoa on Helsingissä yhteensä noin 6200 km. Sähköverkolla on huippuluokan toimitusvarmuus ja edistykselliset palvelut.

Liity verkkoon

Kaukolämpö

Kaukolämpö on huoleton, energiatehokas ja taloudellinen lämmitystapa. Jo 60-vuotiaan kaukolämmön osuus on yli 90 prosenttia pääkaupungin lämmityksestä.

Tutustu nyt

Jäähdytys

Helenin jäähdytys on tehokas ja vaivaton jäähdytysratkaisu helsinkiläisiin kerrostaloihin. Jäähdytys on vastuullinen, nykypäivän viilennystapa, joka on saatavilla kaikkialle Helsinkiin.

Tutustu nyt
Jaa: