Energiafiksu taloyhtiö Energiaremontilla

Energiaremontilla hoidat taloyhtiösi energia-asiat kerralla kuntoon erillisten remonttien sijaan. Avullamme saat toiveidenne pohjalta luodun kokonaisratkaisun, jolla parannat taloyhtiön energiatehokkuutta, pienennät vastiketta ja kasvatat asuntojen arvoa.

Lue lisää

Sähköä taloyhtiölle Heleniltä

Helen tarjoaa sähkösopimuksia sekä asunto-osakeyhtiöille että isännöintitoimistoille kaikkialle Suomeen. Tutustu tarjontaamme ja tee sähkösopimus helposti verkossa.

Hoida taloyhtiön energia-asioita 24/7

Tarkastele laskuja, sopimuksia ja seuraa taloyhtiön energiankäyttöä Yritys Helen -asiointipalvelussa.

Kirjaudu Yritys Helen -palveluun​


Energiaremontin ostajan opas

Energiaremontilla hoidat taloyhtiösi energia-asiat kerralla kuntoon. Oppaassa tietoa ja esimerkkejä energiaremontin toteuttamisesta taloyhtiöille.


Sähköauton latauspisteet taloyhtiöille

Yhä useamman autovalinta on sähköinen. Kattavassa oppaassa kaikki sähköauton latauspisteiden hankintaa harkitseville taloyhtiöille.


Aurinkoenergiaa taloyhtiöille

Oma aurinkovoimala tuo merkittäviä säästöjä ja nostaa taloyhtiön arvoa. Oppaassa tietoa aurinkoenergiasta ja aurinkovoimalan hankinnasta taloyhtiölle.


Maalämmön ostajan opas

Mietityttääkö maalämpö? Ladattavassa oppaassa kaikki maalämpöratkaisuista ja tietoa remontin tueksi taloyhtiöille.


Jäähdytysratkaisut helsinkiläisille taloyhtiöille

Kaukojäähdytys on luotettava ja tehokas tapa pitää asumislämpötila miellyttävänä koko taloyhtiössä. Tutustu monipuoliseen oppaaseen jäähdytysratkaisuista.

Lämpö- ja jäähdytyskatkot

Helenillä vastaamme lämmön ja jäähdytyksen vikailmoituksista ja työmaista. 

Lämmön ja jäähdytyksen katkot kartalla


Sähkökatkot

Helen Sähköverkko vastaa tiedotteista mahdollisten sähkökatkojen yhteydessä.

Sähkökatkot kartalla

Kaikki taloyhtiösi energiapalvelut samasta paikasta

Teemme energia-asioinnista asiakkaillemme vaivatonta tarjoamalla kaikki energiapalvelut yhdestä paikasta - yli 100 vuoden kokemuksella! Tunnemme taloyhtiöiden tarpeet ja suosittelemme parhaiten sopivia energiaratkaisuja, jotka tuovat säästöjä, parantavat energiatehokkuutta ja lisäävät asumisen mukavuutta.

Sähkön lisäksi tarjoamme kattavasti tuotteita ja palveluita taloyhtiöille

Lämmitys

Helen tarjoaa taloyhtiölle monipuolisen ja laajan lämmön tuotevalikoiman, joka sisältää kaukolämmön, maalämmön sekä energiankäyttöä tehostavat ja täydentävät lämmitysratkaisut ja lisäpalvelut.

Jäähdytys

Helenin jäähdytys viilentää helsinkiläiset kerrostalokodit tehokkaasti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti. Samalla se on sijoitus, joka nostaa kiinteistöjen ja asuntojen arvoa.

Latausratkaisut

Tarjoamme taloyhtiöiden tarpeisiin sopivia ratkaisuja aina yhdestä latauspisteestä kaikkien autopaikkojen sähköistämiseen. Kattavan sähköisen liikenteen kokemuksemme avulla saatte parhaan ratkaisun taloyhtiönne tarpeisiin.

Aurinkoenergia

Oma aurinkovoimala tuo taloyhtiölle merkittäviä säästöjä, pienentää hiilijalanjälkeä ja nostaa taloyhtiön arvoa. Tarjoamme laadukkaan ja varman kokonaisratkaisun, joka sisältää kaiken alkukartoituksesta käyttöönottoon sekä halutessa jatkuvaan ylläpitoon asti.