Taloyhtiöiden energisin kumppani on nyt Tampereella

Helen palvelee tamperelaisia taloyhtiöitä kaikissa energia-asioissa. Tutustu kattaviin energiaratkaisuihimme.

Kattavat palvelumme nopeasti ja vaivattomasti

Olemme avanneet oman toimiston Tampereelle ja se tarkoittaa, että taloyhtiösi saa nyt kattavat palvelumme nopeasti ja vaivattomasti. Teemme asiat sinulle helpoksi hoitamalla kaiken alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Hankintoja voi toteuttaa taloyhtiön omana investointina tai kuukausihintaisena palveluna.

Hyvinvointia asukkaille, kiinteistölle ja ympäristölle

Ratkaisumme tähtäävät niin asukkaiden, kiinteistöjen kuin ympäristönkin hyvinvointiin. Välittömien vaikutusten lisäksi energiamme tuottaa pitkäaikaista hyvää, mikä näkyy esimerkiksi rakennusten kunnossa, yhtiövastikkeiden laskuna tai asuntojen arvon nousuna.

Sähkön lisäksi tarjoamme lämmitys- ja jäähdytysratkaisut, sähköautojen latauspisteet sekäaurinkosähköjärjestelmät. Lisäksi saat meiltä taloyhtiösi energiatehokkuutta parantavat ratkaisut kuten Kiinteistövahdin ja Älykkään lämmönjakokeskuksen.

Lue lisää

tampere.jpg

lotta-suni.jpg

Kuinka voimme palvella?

Hei! Minä olen Lotta Suni ja työskentelen myyntineuvottelijana Helenin Tampereen toimistolla.

Olen Tampereelta kotoisin ja valmistunut teknilliseltä yliopistolta. Työt veivät välissä Helsinkiin, mutta kun Helen ryhtyi suunnittelemaan Tampereen toimiston avaamista, päätös palata kotikaupunkiini oli helppo.

Minulle on ilo päästä auttamaan paikallisia yrityksiä ja taloyhtiöitä heidän energia-asioissaan. Puhutaanpa sitten sähköstä, aurinkovoimasta, sähköautojen latauksesta, energiatehokkuudesta tai lämmityksestä, tavoitteeni on löytää juuri asiakkaan kiinteistöön ja tarpeeseen sopiva ratkaisu.

Katso myös