Isännöintisähkö

Isännöintisähkö on ammattilaisen valinta. Keskitetty sähkönhankinta tuo yksittäisille talo- ja kiinteistöyhtiöille suurkäyttäjän edut sähkön tukkumarkkinoilta.

Isännöintisähkön tuotevaihtoehdot

Salkunhallinta

Salkunhallintapalvelumme auttaa hyötymään sähkömarkkinoiden mahdollisuuksista. Asiakkaalle tehdään valitun hankintasuunnitelman mukaisesti sähkön hankintaa etukäteen sähkömarkkinalta​. Hintataso on tiedossa hyvissä ajoin etukäteen.

Markkinahintainen sähkö

Markkinahintainen sähkö sopii hyvin asiakkaalle, jonka sähkönkäyttö ajoittuu pääosin iltoihin ja viikonloppuihin. Markkinahintaisessa sähkössä on läpinäkyvä hinnoittelu, joka mahdollistaa säästön energiakustannuksissa siirtämällä kulutusta edullisille tunneille. ​Hinta vaihtelee tuontitasolla, Yritys Helen on apuna energiankulutuksen seurannassa.

Kiinteähintaiset sopimukset

Kiinteähintaisessa sopimuksessa sähkön hinta sovitaan kiinteäksi sopimuskauden ajaksi. Kiinteähintainen sopimus on hyvä asiakkaalle, joka halua tietää sähkön hinnan etukäteen pidemmälle aikajaksolle.

Optimi

Määräaikainen sähkösopimus, jossa sähköhinnan perustaso muodostuu sovitusta kiinteästä energianhinnasta ja profiilikulusta sovittuun ylärajaan asti. Optimi helpottaa sähkökulujen ennakointia ja budjetointia.

Isännöintisähkö on tarkoitettu vain Isännöintitoimistolle ja käyttöpaikkojen kulutuksen tulee ylittää 300 000 kWh vuodessa.