Päivitä lämpö päästöttömäksi

Vaihtamalla Kiertolämpöön päivität kiinteistösi lämmityksen päästöttömäksi ilman remontteja.

Tutustu

Minkälainen on yrityksesi sähköntarve?

Asioi yksityishenkilönä tai taloyhtiön edustajana.

Aurinkovoimalat

Yrityksesi voi hankkia aurinkovoimalan omaan omistukseen tai lähteä liikkeelle ilman investointia ja hankkia aurinkovoimalan palveluna.

Tutustu

Sähkön varastointi

Sähkövaraston avulla saat parhaan hyödyn tuottamastasi energiasta ja turvaat sähkön saannin kaikissa tilanteissa.

Tutustu

Lämpö- ja jäähdytyskatkot

Helenillä vastaamme lämmön ja jäähdytyksen vikailmoituksista ja työmaista. 

Lämmön ja jäähdytyksen katkot kartalla

Sähkökatkot

Helen Sähköverkko vastaa tiedotteista mahdollisten sähkökatkojen yhteydessä.

Sähkökatkot kartalla

Sähköä, kaukolämpöä ja jäähdytystä

Tarjoamme sähkösopimuksia kaikkialle Suomeen. Sähkön toimitusvarmuutemme on Suomen huippua. Tarjoamme edullista sähköä luotettavasti, huolettoman ja energiatehokkaan kaukolämmön sekä tehokkaan ja vaivattoman jäähdytyksen.

Olemme yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Myymme sähköä yli 500 000 asiakkaalle joka puolella Suomea. Kaukolämmöllä lämmitetään yli 90 prosenttia Helsingistä.

Osta sähköä

Helenistä voit ostaa sähköä kaikkialle Suomeen. Saat meiltä sähköä luotettavasti ja aina edulliseen hintaan. Vertaa pienyrityksen sähkösopimuksia ja valitse toimintaasi sopivin vaihtoehto.

Sähkön siirto

Helen Sähköverkko toimittaa sähköt yli 375 000 asiakkaalle. Siirtoverkkoa on Helsingissä yhteensä noin 6200 km. Sähköverkolla on huippuluokan toimitusvarmuus ja edistykselliset palvelut.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on huoleton, energiatehokas ja taloudellinen lämmitystapa. Kaukolämmön osuus on yli 90 prosenttia pääkaupungin lämmityksestä.

Jäähdytys

Helenin jäähdytys on tehokas ja vaivaton tapa jäähdyttää vaativampikin kiinteistö. Jäähdytys on vastuullinen, nykypäivän jäähdytysratkaisu, joka on saatavilla kaikkialle Helsinkiin.