Päivitä lämpö CO2-päästöttömäksi

Vaihtamalla Ekolämpö Kiertoon päivität kiinteistösi lämmityksen CO2-päästöttömäksi ilman remontteja.

Tutustu

Yrityssähköä Heleniltä

Tee sähkösopimus yritykselle helposti ja nopeasti! Helen tarjoaa sähkösopimuksia kätevästi kaikkialle Suomeen. Myymme sähköä yrityksille ja suuryrityksille sekä henkilöasiakkaille ja taloyhtiöille.

Aurinkovoimalat

Yrityksesi voi hankkia aurinkovoimalan omaan omistukseen tai lähteä liikkeelle ilman investointia ja hankkia aurinkovoimalan palveluna.

Tutustu


Sähkön varastointi

Sähkövaraston avulla saat parhaan hyödyn tuottamastasi energiasta ja turvaat sähkön saannin kaikissa tilanteissa.

Tutustu

Lämpö- ja jäähdytyskatkot

Helenillä vastaamme lämmön ja jäähdytyksen vikailmoituksista ja työmaista. 

Lämmön ja jäähdytyksen katkot kartalla


Sähkökatkot

Helen Sähköverkko vastaa tiedotteista mahdollisten sähkökatkojen yhteydessä.

Sähkökatkot kartalla

Olemme yksi Suomen suurimmista sähköä ja uusia energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä

Myymme sähköä yli 550 000 asiakkaalle joka puolella Suomea. Kaukolämmöllä lämmitetään yli 90 prosenttia Helsingistä. Tavoitteemme on saavuttaa energiantuotannossamme sataprosenttinen hiilineutraalius vuonna 2030.

Tarinamme

Tutustu Helenin tuotteisiin ja palveluihin

Osta sähköä

Helenistä voit ostaa sähköä kaikkialle Suomeen. Saat meiltä sähköä luotettavasti ja aina edulliseen hintaan. Vertaa pienyrityksen sähkösopimuksia ja valitse toimintaasi sopivin vaihtoehto.

Sähkön siirto

Helen Sähköverkko toimittaa sähköt yli 375 000 asiakkaalle. Siirtoverkkoa on Helsingissä yhteensä noin 6200 km. Sähköverkolla on huippuluokan toimitusvarmuus ja edistykselliset palvelut.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on huoleton, energiatehokas ja taloudellinen lämmitystapa. Kaukolämmön osuus on yli 90 prosenttia pääkaupungin lämmityksestä.

Jäähdytys

Helenin jäähdytys on tehokas ja vaivaton tapa jäähdyttää vaativampikin kiinteistö. Jäähdytys on vastuullinen, nykypäivän jäähdytysratkaisu, joka on saatavilla kaikkialle Helsinkiin.