Yritys Helen - Yrityksesi energia-asiat yhdessä paikassa

Yritys Helen -palvelu on avain yrityksesi energiankäytön tuntemiseen. Palvelusta saat kokonaiskuvan energiankäytöstäsi ja -tuotannostasi, pysyt ajan tasalla energia-asioistasi ja hallinnoit asiakkuuttasi. 

Ota Yritys Helen käyttöösi

Yritys Helen on kaikkien Helenin yritys- ja taloyhtiöasiakkaiden oma asiointipalvelu  

Yritys Helen on monipuolinen asiointipalvelu, joka tuo energiankäyttöön liittyvät tiedot kätevästi yhteen paikkaan. Palvelusta löydät muun muassa sopimustiedot, laskut ja vuosiraportit. Yritys Helen mahdollistaa energiankäytön seurannan tarkasti jopa tunnin tarkkuudella kolmen vuoden ajalta.

Yritys Helen -palvelun käyttö on helppoa ja se sopii kaikenlaisille toimijoille koosta tai toimialasta riippumatta.    

Kehitämme Yritys Helen -palvelua aktiivisesti ja tuomme sovellukseen jatkuvasti uusia ominaisuuksia. 

Ota Yritys Helen -palvelu käyttöösi veloituksetta heti! 

yritys-helen.jpg

Miksi valita Yritys Helen?


Kattava näkymä energiankulutukseen

Yritys Helen -palvelu mahdollistaa kiinteistöjen energiankulutuksen seurannan tunnin, päivän, kuukauden tai vuoden tarkkuudella jopa kolmen kuluneen vuoden ajalta.

Palvelu mahdollistaa kiinteistöjen energiakulutuksen seurannan energialajeittain.


Apua budjetointiin ja ennakointiin

Yritys Helen -palvelusta voit ladata sekä energian käyttöraportit että -ennusteet halutulle aikavälille. Näin voit tunnistaa helpommin energiansäästön mahdollisuuksia ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä.

Palvelu auttaa pysymään ajan tasalla energiatehokkuustoimenpiteiden vaikutuksista ja helpottaa todentamaan säästynyttä energiaa.


Asiakkuuden sujuva hallinta

Yritys Helen -asiointipalvelusta näet kootusti kiinteistöjesi sopimustiedot, laskut ja vuosiraportit. Laskuja pääset tarkastelemaan jopa viiden kuluneen vuoden ajalta.

Saat myös helposti yhteyden asiakaspalveluun ja löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Kirjaudu Yritys Helen -palveluun helposti

  1. Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy Yritys Helen -palveluun täältä
  2. Tarvitset ensimmäisellä kerralla tunnistautumiseen henkilökohtaisia pankkitunnuksia, sähköpostiosoitetta sekä tietoja laskulta
  3. Kirjaudu palveluun täältä

Usein kysyttyä Yritys Helen -palvelusta

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.

Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy Yritys Helen -palveluun tästä. Tarvitset ensimmäisellä kerralla tunnistautumiseen henkilökohtaisia pankkitunnuksia, sähköpostiosoitetta sekä tietoja laskulta. Tämän jälkeen voit kirjautua palveluun tästä. 

Energiankulutusta on mahdollista seurata tunnin tarkkuudella. Kulutustiedot voidaan jakaa tunnin, päivän, kuukauden tai vuoden tarkkuudella jopa kolmen viime vuoden ajalta.

Energiankulutuksen tiedot ovat nähtävissä viiden kuluneen vuoden ajalta. Mikäli yrityksellä on useampia sopimuksia vain aktiivisten sopimusten kulutukset näkyvät.

Kyllä voi. Saat Yritys Helen -palvelussa kattavan näkymän sopimuksiin ja laskuja pääset seuraamaan viiden kuluneen vuoden ajalta. 

Palvelua on mahdollista käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kaikki käyttäjät kirjautuvat omalla käyttäjätunnuksellaan, mutta useampi käyttäjä voi päästä katsomaan samaa asiakkuutta. Esimerkiksi sekä isännöitsijä että hallituksen jäsenet voivat tarkastella taloyhtiön energiasioita.

Pääset lataamaan energiankäytön raportin Yritys Helenin selainversiosta. Kun olet kirjautuneena Yritys Heleniin, pääset etusivun kautta kohdasta "Sähkö" katsomaan käyttöpaikkojesi kulutus-, ja tuotantotietoja. Sähkönkäyttötaulukon oikeassa yläreunassa on sininen palkki, jossa lukee " Lataa tiedostona". Tästä avautuu näkymä, josta voit ladata haluamasi aikavälin raportin. Raportti avautuu Excel -tiedostona.