Vastuullista energiaa auringosta

Sähköntuotanto omassa aurinkovoimalassa on päästötöntä ja edullista. Saat meiltä yrityksellesi markkinoiden kattavimmat aurinkoenergiaratkaisut, joiden avulla voimme toteuttaa yhdessä konkreettisia ilmasto- ja vastuullisuustekoja.

Ota yhteyttä

Aurinkovoimala avaa liiketoiminnallesi uusia ovia

Edelläkävijä aurinkovoimaloiden rakentamisessa

Aurinkoenergiapalveluistamme löydät sopivan ratkaisun yrityksesi tarpeeseen. Toteutamme täysin käyttövalmiin aurinkovoimalan aina alkukartoituksesta jatkuvaan ylläpitoon asti. Yrityksesi voi hankkia aurinkovoimalan omaan omistukseen tai lähteä liikkeelle ilman investointia ja hankkia aurinkovoimalan palveluna.

Helen on Suomen aurinkoenergiamarkkinoiden pioneeri ja useiden Suomen suurimpien aurinkovoimaloiden lisäksi olemme toteuttaneet kaikenkokoisia aurinkovoimaloita ympäri Suomea.

Laske paljonko aurinkovoimaa yrityksenne katto tuottaisi?

Vahvasti vastuullisin energiamuoto

Aurinkoenergian hyödyntäminen on vastuullista, sillä se on täysin päästötöntä, äänetöntä ja siitä riittää kaikille. Itse tuotettu aurinkosähkö on järkevä investointi, sillä kaikki itse tuotettu aurinkosähkö on ilmaista sekä vapaata sähköverosta sekä sähkön siirtomaksuista. Oman aurinkotuotannon hyödyntämistä voi parantaa sähkövarastolla, joka ottaa talteen tuotannon myös sellaisina hetkinä kun kulutus on pientä.  Aurinkovoimala myös nostaa kiinteistön arvoa ja vähentää kiinteistön jäähdytyksen tarvetta.

Tekemiemme kuluttajatutkimusten mukaan, suomalaiset kokevat aurinkoenergian kaikkein vastuullisimmaksi energiantuotantomuodoksi ja tärkeimmäksi keinoksi torjua ilmastonmuutosta. Arkipäivän valinnoissa kuluttajat suosivat vastuullisia, aurinkoenergiaa toiminnassaan hyödyntäviä yrityksiä.

Aurinkoenergiaa myös koteihin

Aurinkoenergiaa on saatavilla myös koteihin ympäri Suomea. Toimitamme hyvin huoltovapaat paneelit kodin tai taloyhtiön katolle ja varmistamme, että tuotanto lähtee hyvin käyntiin. Tutustu ja pyydä tarjous.

Aurinkopaneelit kotitalouksille

Aurinkosähköä taloyhtiöille

Valitse yrityksellesi sopivin tapa hyödyntää aurinkoenergiaa

Asentaja asentaa aurinkopaneelit katolle

Aurinkovoimala palveluna

 • Aurinkovoimala omaan yrityskiinteistöön ilman investointia
 • Maksat vain voimalan tuottamasta aurinkosähköstä
 • Helen vastaa voimalan toteutuksesta, ylläpidosta, valvonnasta ja takuista
 • Sopimuskauden jälkeen voimala siirtyy asiakkaan omistukseen. 

Tutustu

Aurinkovoimala Lapissa yrityksen katolla

Oma aurinkovoimala

 • Aurinkovoimala yrityskiinteistöön avaimet käteen -periaatteella
 • Voimalan tuottama aurinkosähkö tuo heti säästöjä yrityksen sähkön hankintakuluissa
 • Helen ostaa aurinkovoimalan mahdollisen ylituotannon
 • Lisäpalveluna voimalan valvonta-, huolto- ja ylläpitopalvelut.

Tutustu

Aurinko nousee aurinkovoimalan takaa

Voimalaosuus

 • Yrityksellesi varataan aurinkopaneeleja Helenin aurinkovoimalasta, joka ei sijaitse yrityksen omassa kiinteistössä
 • Helpoin tapa hyödyntää aurinkoenergian tuomia etuja, vaikka oman aurinkovoimalan hankkiminen ei olisi mahdollista.

Tutustu

Granlund valitsi ilmastoystävällisen aurinkovoimalan

Granlund valitsi energian tuotantoon aurinkopaneelit, joilla se pystyy pienentämään omaa hiilijalanjälkeään sekä vaikuttamaan siihen, millaisessa maailmassa tulevat sukupolvet elävät.

Aurinkopaneelit ovat osoittaneet Granlundilla tehonsa myös pilvisellä ja sateisella säällä. Käyttämällä aurinkoenergiaa, yritys tekee konkreettisen ilmastoteon, josta voi ylpeänä viestiä kaikille sidosryhmille.

Viisi syytä hankkia aurinkopaneelit Heleniltä

 1. Luotettavan kumppanin valinta on avain onnistuneeseen aurinkovoimalahankkeeseen. Helen on vakavarainen ja luotettava yhtiö, jonka liiketoiminnan jatkuvuus on taattu koko aurinkovoimalan elinkaaren ajan.
 2. Helenin aurinkovoimalat rakennetaan vain ensiluokkaisia komponentteja käyttäen. Helenin komponenteissa takuuajat ovat markkinoiden pisimpiä ja ne ovat erityisesti Suomen olosuhteisiin suunniteltuja ja käytössä validoituja.
 3. Aurinkoenergiaratkaisut ovat vain yksi osa Helenin laajaa energiaratkaisuiden tarjoamaa. Helenin kumppanina yrityksesi energiaratkaisuiden tarpeita katsotaan kokonaisuutena ja keskitetysti.
 4. Helenillä on yli 100 vuoden kokemus voimalaitosten suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Pidämme yrityksesi aurinkovoimalasta huolta myös sen valmistumisen jälkeen. Älykkäät valvonta- ja optimointiratkaisumme seuraavat voimalan toimintaa ympäri vuorokauden.
 5. Helen on Suomen aurinkoenergiamarkkinoiden pioneeri. Olemmekin yksi Suomen suurimmista ja näkyvimmistä energiayhtiöistä ja meidät on myös useasti palkittu vastuullisuustyöstämme. Olemme yhdistäneet voimamme useiden tunnettujen yritysten kanssa, joihin lukeutuvat mm. Sponda, Granlund ja Etola.

Tutustu myös aurinkovoimaloiden turvallisuusoppaaseen

 

Kysy meiltä aurinkoratkaisuista

Katso myös


Aurinkovoimala palveluna – ilman investointia

Aurinkovoimalan hankkiminen palveluna on helppo askel kohti vastuullisempaa liiketoimintaa.


Edullisinta sähköä omasta aurinkovoimalasta

Oma aurinkovoimala on investointi, joka maksaa elinkaarensa aikana itsensä moninkertaisesti takaisin.


Aurinkoenergiaa Suomen suurimmista aurinkovoimaloista

Auringon valjastaa yrityksen käyttöön myös varaamalla osuuden aurinkovoimalasta.

Jaa: