Vastuullista energiaa auringosta

Sähköntuotanto omassa aurinkovoimalassa on päästötöntä ja edullista. Saat meiltä yrityksellesi markkinoiden kattavimmat aurinkoenergiaratkaisut, joiden avulla voimme toteuttaa yhdessä konkreettisia ilmasto- ja vastuullisuustekoja.

Ota yhteyttä

Aurinkovoimala avaa liiketoiminnallesi uusia ovia

Edelläkävijä aurinkovoimaloiden rakentamisessa

Aurinkoenergiapalveluistamme löydät sopivan ratkaisun yrityksesi tarpeeseen. Toteutamme täysin käyttövalmiin aurinkovoimalan aina alkukartoituksesta käyttöönottoon asti.

Helen on Suomen aurinkoenergiamarkkinoiden pioneeri ja useiden Suomen suurimpien aurinkovoimaloiden lisäksi olemme toteuttaneet kaikenkokoisia aurinkovoimaloita ympäri Suomea.

Vahvasti vastuullisin energiamuoto

Itse tuotettu aurinkosähkö on ilmaista sekä vapaata sähköverosta sekä sähkön siirtomaksuista. Aurinkovoimala myös nostaa kiinteistön arvoa ja vähentää kiinteistön jäähdytyksen tarvetta.

Tekemiemme kuluttajatutkimusten mukaan, suomalaiset kokevat aurinkoenergian kaikkein vastuullisimmaksi energiantuotantomuodoksi ja tärkeimmäksi keinoksi torjua ilmastonmuutosta. Arkipäivän valinnoissa kuluttajat suosivat vastuullisia, aurinkoenergiaa toiminnassaan hyödyntäviä yrityksiä.

Luotettava hankinta tuleviksi vuosiksi

Palvelemme yrityksiä alle 50 kWp aurinkoenergiaratkaisuissa. Aurinkovoimalan asennus onnistuu kolmikerroksisiin tai sitä matalampiin rakennuksiin. Pyytämällä tarjouksen kartoitamme kiinteistönne soveltuvuuden ja tarjoamme tarpeitanne vastaavan aurinkovoimalan.

Tarjoamme monta tapaa hyödyntää aurinkoenergiaa

Aurinkovoimala Lapissa yrityksen katolla

Oma aurinkovoimala

  • Aurinkovoimala yrityskiinteistöön avaimet käteen -periaatteella
  • Voimalan tuottama aurinkosähkö tuo heti säästöjä yrityksen sähkön hankintakuluissa
  • Helen ostaa aurinkovoimalan mahdollisen ylituotannon
    Lue lisää
Aurinko nousee aurinkovoimalan takaa

Voimalaosuus

  • Yrityksellesi varataan aurinkopaneeleja Helenin aurinkovoimalasta, joka ei sijaitse yrityksen omassa kiinteistössä
  • Helpoin tapa hyödyntää aurinkoenergian tuomia etuja, vaikka oman aurinkovoimalan hankkiminen ei olisi mahdollista.

Tutustu

Aurinkoenergiaa koteihin

Tarjoamme aurinkoenergiaa myös koteihin lähes koko Suomeen. Toimitamme hyvin huoltovapaat paneelit kodin tai tietyin rajoituksin myös taloyhtiön katolle. Tutustu ja pyydä tarjous.

Aurinkopaneelit kotitalouksille

Aurinkosähköä taloyhtiöille

Aurinkoenergian avulla jopa tuhat purkkia jäätelöä päivässä

3 Kaveria haluaa olla suunnannäyttäjä elintarvikealalla siinä, että pienikin yritys voi vaikuttaa paljon omilla teoillaan. Lähellä tuotettujen luonnollisten raaka-aineiden lisäksi vastuullisuus näkyy muun muassa energian käytössä.

Uusiutuvaan energiaan liittyvä projekti aloitettiin jo tehtaan suunnitteluvaiheessa. Helenin kokonaisvaltaisten ratkaisujen avulla jäätelötehdas toimiikin täysin uusiutuvalla energialla. Tehtaan katolla on oma aurinkovoimala, sähkönä käytetään EKOenergia-ympäristömerkittyä sähköä ja lämmitysmuotona on ekologinen kiertolämpö.

Kolme syytä hankkia aurinkopaneelit Heleniltä

  1. Luotettavan kumppanin valinta on avain onnistuneeseen aurinkovoimalahankkeeseen. Helen on vakavarainen ja luotettava yhtiö, jonka liiketoiminnan jatkuvuus on taattu koko aurinkovoimalan elinkaaren ajan.
  2. Aurinkoenergiaratkaisut ovat vain yksi osa Helenin laajaa energiaratkaisuiden tarjoamaa. Helenin kumppanina yrityksesi energiaratkaisuiden tarpeita katsotaan kokonaisuutena ja keskitetysti.
  3. Helen on Suomen aurinkoenergiamarkkinoiden pioneeri. Olemme yksi Suomen suurimmista ja näkyvimmistä energiayhtiöistä yli 100 vuoden kokemuksella ja meidät on myös useasti palkittu vastuullisuustyöstämme.

Tutustu aurinkovoimaloiden turvallisuusoppaaseen (pdf)

Kysy meiltä aurinkoratkaisuista