Uusiutuvaa kaukolämpöä kiinteistöille

Yritykset ja taloyhtiöt voivat nyt ostaa uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua kaukolämpöä tai ilmastoystävällistä Kiertolämpöä. Uusiutuva kaukolämpö ja Kiertolämpö ovat ympäristön kannalta parasta helsinkiläistä lämmitysenergiaa.

 

Ota yhteyttä

Lämpöä uusiutuvista energialähteistä

Hyödynnämme tuotannossa uusiutuvia polttoaineita: biokaasua ja puupellettejä. Ne ovat hiilidioksidineutraaleja ja uusiutuvia energianlähteitä.

Uusiutuvan kaukolämmön biokaasu valmistetaan biohajoavista jätteistä ja puupelletit metsäteollisuuden sivutuotteista. Keräämme myös hukkalämpöä muun muassa konesaleista, jätevedestä ja teollisuuden prosesseista. Sertifioidulla vesisähköllä käyvät lämpöpumput jalostavat hukkalämmön Kiertolämmöksi.

Uusiutuvaa kaukolämpöä yrityksille

Vähennä kiinteistösi hiilidioksidipäästöjä

Valitsemalla uusiutuvan kaukolämmön yrityksesi tai taloyhtiösi edistää ilmastoneutraalia energiantuotantoa. Saat hiilidioksidipäästöjen vähennyksen heti, eikä muutoksia lämmitysjärjestelmään tarvita.

Uusiutuvalla kaukolämmöllä yrityksesi tai taloyhtiösi voi vahvistaa mielikuvaa vastuullisena toimijana. Yritys voi edistää ympäristöluokitusten saavuttamista tai parantaa nykyistä luokitustaan. Raportointia varten saat meiltä vuosittaisen päästökertoimen.

Uusiutuvaa kaukolämpöä joustavasti

Tarjoamme uusiutuvaa kaukolämpöä joustavasti yrityksesi tai taloyhtiösi tarpeisiin. Voitte valita uusiutuvaa lämpöä 5-100 prosenttia kiinteistön vuosittaisesta lämmönkäytöstä. Toimitamme alle 100-prosenttisen uusiutuvan kaukolämmön tilaajille lopun lämmön tavallisena kaukolämpönä.

Uusiutuvaa kaukolämpöä saat energiankulutuksesi mukaan. Perusmaksunne säilyy ennallaan ja sopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Energiamuoto %
Biokaasu 0
Pelletti 100

Uusiutuvan kaukolämmön alkuperä 2019

Uusiutuvan kaukolämmön ominaispäästöt ja alkuperä

Uusiutuvan kaukolämmön hiilidioksidin ominaispäästöt on 0 g/kWh. Katso myös kaiken myydyn kaukolämmön alkuperä ja ominaispäästöt.

Valitse kaukojäähdytys, saat uusiutuvaa lämpöä edullisemmin

Jos olet jäähdytysasiakkaamme, saat uusiutuvaa kaukolämpöä edullisemmin. Huomioimme jäähdytyslämpösi uusiutuvan lämmön hinnassa.

Laskemme yrityksellesi asiakaskohtaisen hyvitysprosentin. Hyvitys lasketaan edellisen vuoden kaukolämmön ja -jäähdytyksen käytön perusteella.

Kysy meiltä lisää 

Tutustu uusiutuvan sähkön sertifikaatteihin

Uusiutuvan kaukolämmön lisäksi tarjoamme sertifioitua uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua sähköä.

Tutustu sertifikaatteihin

Katso myös


Taloudellista kaukolämpöä yrityksellesi

Kaukolämpöverkkomme kattaa lähes koko Helsingin. Kaukolämpö on yritykselle pitkäaikainen, energiatehokas ja vakaa sijoitus.


Päästötöntä lämpöä yritykselle

Valitsemalla Kiertolämmön päivität kiinteistösi lämmityksen päästöttömäksi ilman remontteja.


Liittymisen vaiheet

Näin saat kaukolämmön helposti kotiisi


Kaukolämmön hinnat

Tutustu kaukolämmön hintoihin ja pyydä tarjous.


Työmaalämpöä rakennusajan tarpeisiin

Kun toimit hyvissä ajoin, saat lämmön työmaallesi helposti juuri tarvitsemanasi ajankohtana.


Yrityslämpöasiakkaalle

Tutustu lisäpalveluihimme ja ota yhteyttä.


Yritysmyynnin yhteystiedot

Jaa: