Latauskortti - helppoa ja luotettavaa latausta

Latauskortti on helppo ja luotettava tapa tarjota sujuvaa lataamista yrityksesi sähköautoilijoille. Latauskortti mahdollistaa verovapaan luontoisedun sähköautoileville työntekijöillesi, kannustaa ekologisempaan liikkumiseen sekä edistää työnantajamielikuvaa.

Säästä aikaa ja vaivaa helpolla kulujen seurannalla

Latauskortti-palvelu mahdollistaa vapaa autoetu -autoilijoille bensakortin tapaisen mahdollisuuden ladata työsuhdesähköautoa. Latauskortti on heti käyttövalmis.

Saat kerran kvartaalissa yhden koontilaskun kaikkien työntekijöidesi latauslaskuista. Tämä säästää sinulta aikaa ja sujuvoittaa kulujenhallintaa. Myös työntekijän aikaa säästyy, kun ei tarvitse tehdä erillisiä kuluselvityksiä.

Suomen kattava latauspisteverkosto

Latauskortti avaa koko Suomen kattavan latausverkoston yrityksesi sähköautoilijoiden käyttöön. Työauton lataaminen ei ole sidottu pelkästään työpaikalle tai kotiin, vaan auton voi ladata helposti jopa tien päällä. Pelkästään Helsingissä Helenin julkisia latauspisteitä on yli 300, joissa sähköauton voi ladata hiilineutraalilla tuulisähköllä.

Edistä työnantajamielikuvaa

Sähköautoilu yleistyy kovaa vauhtia ja arvioiden mukaan vuoteen 2030 mennessä jo joka neljä auto Suomessa on sähköauto. Latauskortilla teet sähköautoilusta yrityksesi työntekijöille kiinnostavaa sekä tarjoat sähköautoileville työntekijöille samat edut kuin muille autoilijoille.

Ottamalla Latauskortin käyttöönne, koko yrityksenne on edelläkävijänä rakentamassa kestävämpää liikennettä konkreettisella tavalla.

Emme tällä hetkellä vastaanota uusia Latauskortti Yrityksille -palvelun tilauksia, koska kehitämme palvelusta entistäkin parempaa.

Jos sinulle herää kysyttävää latauskorttipalvelusta, vastaamme mielellämme!
Tavoitat meidät arkisin klo 8-16 numerosta 09 617 8055.