Latauskortti yrityksille

Sujuvaa ja luotettavaa lataamista yrityksesi sähköautoilijoille Latauskortin avulla. Latauskortti mahdollistaa verovapaan luontoisedun sähköautoileville, kannustaa ekologisempaan liikkumiseen sekä kohentaa yrityksen työnantajaimagoa.

Helppo ja vaivaton Latauskortti 

Yrityksille suunnattu heti käyttöön valmis Latauskortti on oiva tapa mahdollistaa verovapaan luontoisedun hyödyntäminen sähköautoileville työntekijöille. Latauskortin hankkiminen ei pelkästään kohenna työnantajaimagoa, vaan on myös konkreettinen teko puhtaamman ympäristön puolesta.

Yritykselle ei koidu lisätyötä Latauskortin hankinnasta, vaan päinvastoin - kvartaaleittain lähetettävät koontilaskut vapauttavat aikaa muuhun ja sujuvoittavat kulujenhallintaa. Samalla säästyy myös työntekijän aikaa erillisten kuluselvitysten jäädessä historiaan.

Kattava latausverkosto yhdellä kortilla

Latauskortti avaa Suomen kattavan latausverkoston sähköautoilijoiden käyttöön, jolloin työauton lataaminen ei ole sidottu työpaikalle tai kotiin, vaan auton voi ladata helposti jopa tien päällä. Pelkästään Helsingissä Helenin julkisia latauspisteitä on yli 210 kappaletta, joissa lataat autosi päästöttömästi tuulisähköllä. 

Ottamalla Latauskortin yrityksenne työntekijöiden käyttöön olette edelläkävijöinä rakentamassa ekologisempaa ja kestävämpää liikennettä konkreettisella tavalla.

Hankinnan vaiheet

YHTEYDENOTTO

Ota yhteyttä sähköisellä yhteydenottolomakkeella, ja kartoitamme tilanteesi ja keräämme tarvittavat tiedot Latauskorttia varten.

TOIMITUS JA KÄYTTÖÖNOTTO

Helen toimittaa Latauskortit yrityksellesi.

SÄHKÖAUTON LATAUS

Latauskortit ovat valmiina käyttöön ja Helen laskuttaa yrityksen Latauskorttien käytöstä kootusti yhdellä laskulla.

Ota yhteyttä

Katso myös


Sähköauton lataus yrityksille

Sähköautoilun mahdollistaminen on kannanotto ekologisen liikkumisen puolesta ja merkki edelläkävijyydestä. Sekä työntekijät että asiakkaat arvostavat sähköauton latausmahdollisuutta.