• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää
Sähkö

Kodin sopimukset kerralla kuntoon

  • Teksti: Kati Särkelä
  • Kuvat:
  • 2018-06-19

Kodin palvelusopimuksessa on samassa paketissa sähkösopimus ja laaja kotivakuutus.

Kirsi Kuusikko

Sähköä kuluu vähän, nyt kun Kirsi Kuusikon lapset ovat muuttaneet omiin koteihinsa. ”Kun pojat asuivat kotona, paljon sähköä vievät pelikoneet jäivät usein päälle ja minä sitten kiersin sammuttamassa niitä ja valoja.”

Kirsi Kuusikko teki Helenin kanssa Kodin palvelusopimukseen muuttaessaan uuteen kotiinsa Malminkartanoon.

”Näin mainoksen sähkösopimusta tehdessäni ja täytin nettilomakkeen heti. Sopimus on kätevä ja käytännöllinen, ihanan simppeli”, Kuusikko kehuu. ”Kun muutto on päällä, on niin paljon muistettavaa, tässä on jo kaksi asiaa hoidettuna kerralla.”

Sähkösopimus ja vakuutus astuivat saman tien voimaan ja sopimuspaperit tulivat parin päivän päästä postissa. Kodin palvelusopimus oli helppo tehdä.

Sama hinta joka kuukausi

Kodin palvelusopimuksen sähkön hinta määräytyy asunnon neliöiden mukaan ja on sama läpi vuoden - mitä pienempi asunto, sitä pienempi hinta. Tuote on tarkoitettu koteihin, joissa ei ole sähkölämmitystä. Normaali kotitalouden sähkönkäytön vaihtelu ei vaikuta kuukausittaiseen summaan.

”Laskutus on tasaista ympäri vuoden, eli pystyn ennakoimaan menoni”, Kuusikko sanoo. ”Myös kotivakuutuksen laaja turva on tosi hyvä juttu. Siihen kuuluu perusjuttujen lisäksi turva identiteettivarkauden varalta. Henkilöllisyysvarkauksia ei ole aivan harvinaista nykyisin, ja siitä voi koitua mielipahan lisäksi aikamoiset kulut.”

Kuusikon suosituksesta hänen aikuinen poikansakin valitsi Helenin Kodin palvelusopimuksen.

”Joku on keksinyt todella hyvän tuotteen. Sen tietää, että vakuutus on luotettava, ei Helen kehtaisi mitään pilipalivakuutusta tarjota”, Kuusikko nauraa.

100-prosenttisesti vesisähköä

Kirsi Kuusikko arvostaa myös sitä, että Kodin palvelusopimuksen sähkö on vesivoimalla tuotettua.

”Totta kai minulle on tärkeää ekologisuus. Ja hyvä, että uusiutuvan energian voi valita näin helppona valmiina tuotteena. Ihmiset ovat kiireisiä, eivätkä ehdi ja jaksa aina perehtyä esimerkiksi nyt vaikka sähkön alkuperään.”

Palvelut on hyvä tehdä helpoksi valita, ja Kuusikko tietää myös mainosten vaikuttavan valintoihin.

Miitta Sorvalin tähdittämät Helenin mainokset ovat tosi hauskoja. Ainakin minusta ne olivat tosi osuvia. Kyllä kannattaa mainostaa, ja varsinkin naisille. Me äidit taidamme olla usein ne, jotka kodin asioista valinnat tekevät.”

Kodin palvelusopimukseen sisältyvä laaja kotivakuutus sisältää nämä vakuutukset:

  • Irtaimisto
  • Vastuuvahinko
  • Oikeusturva
  • Turva identiteettivarkauden varalta
  • Käytössä hajonneen urheiluvälineen korvaus

Kuukausihinta sisältää sähkönmyynnin ja kotivakuutuksen osuuden, se ei sisällä sähkönsiirron osuutta. Kodin palvelusopimuksen asiakkaat ovat vakuutettuna Fenniassa. Lue kodin palvelusopimuksesta lisää!

Uusi sähkösopimus

Tutustu sähkösopimuksiimme ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Katso sähkön hinnat ja tee sähkösopimus