Avoimet työpaikat

Uuden energia-aikakauden rakentaminen edellyttää monipuolista osaamista. Olit sitten kokeneempi osaaja tai vasta uraasi aloittelemassa, meillä työskentelet puhtaamman ja toimivamman tulevaisuuden eteen. Yhdistetään voimat!

Paremman energian työpaikkoja

Helen on tarina uudistumisesta ja muutoksen voimasta. Energia on työtämme ja jo vuosisata sitten toimme valon ja lämmön helsinkiläisille. Luotettavuus on valttikorttejamme ja nyt olemme maailmanluokan osaamisellamme luotsaamassa energia-alaa tulevaisuuteen – kohti parempaa, eli puhtaampaa ja tehokkaampaa energiaa.

Parempi energia kuvastaa myös heleniläisyyttä ja kun toimimme arvojemme luotsaamina, rakennamme jokaisena päivänä Helenistä meille kaikille paremman energian työyhteisöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Avoimet työpaikat

Avoimia työpaikkoja: 11

Tehtävän nimi Kaupunki Hakuaika päättyy Työnantaja
Treasury Controller Helsinki 24.03.2023 23.59 Helen Oy
Paikkatietoasiantuntija Helsinki 26.03.2023 23.59 Helen Oy
Junior Palvelumuotoilija Helsinki 29.03.2023 23.59 Helen Oy
Solution Architect, B2C Helsinki 31.03.2023 23.59 Helen Oy
Solution Architect, B2B Helsinki 31.03.2023 23.59 Helen Oy
EA-/kokonaisarkkitehti Helsinki 31.03.2023 23.59 Helen Oy
OT-/integraatioarkkitehti Helsinki 31.03.2023 23.59 Helen Oy
Contract Manager Helsinki 31.03.2023 23.59 Helen Oy
Tietoturvapäällikkö Helsinki 31.03.2023 23.59 Helen Oy
Senior Software Developer, IoT/Azure Helsinki 31.03.2023 23.59 Helen Oy
Service Manager, Oma Helen -digipalvelu Helsinki 09.04.2023 23.59 Helen Oy

Nähdäksesi hakemustesi tilanteen ja muokataksesi tarvittaessa yhteystietojasi, voit luoda profiilin ja kirjautua rekrytointijärjestelmäämme.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot millaisesta tehtävästä innostuisit ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli sopiva rooli löytyy.

Jätä avoin hakemus

Näin rekrytointi etenee

Hakeminen
Ihan jokainen on tervetullut hakemaan meille töihin. Olemme pyrkineet tekemään hakemisesta mahdollisimman sujuvaa, Valmistaudu kertomaan meille yhteystietosi sekä liittämään hakemukseesi ansioluettelo ja hakemuskirje.

Arviointi
Pyrimme arvioimaan hakijan potentiaalia tehtävään aina rooliin soveltuvimmilla tavoilla. Arviointimenetelmiimme saattavat kuulua video- tai puhelinhaastattelu, kasvokkain tai Teamsissa tapahtuva pidempi haastattelu sekä erilaisia testejä, kuten työpersoonallisuuskysely tai loogisen päättelyn testi.

Valinta
Rekrytointivalintamme perustuvat aina kokonaisarviointiin ja -harkintaan. Meille on tärkeää, että valinta tuntuu sekä sinusta että meistä oikealta. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle rekrytoinnin lopputuloksesta viimeistään valinnan jälkeen.

Viestintä
Ajantasainen viestintä on meille kunnia-asia. Lupaamme pitää sinut ajan tasalla rekrytoinnin etenemisestä viestimällä pienimmästäkin muutoksesta tai viivästyksestä. Vastaamme myös mielellään kysymyksiisi ja lupaamme tehdä sen viikon sisällä viestisi vastaanottamisesta.

Vinkkejä Helenille hakemiseen

  • Löysitkö unelmiesi tehtävän? Hienoa, tutustu rauhassa Heleniin, toimintaamme sekä kulttuuriimme ja jätä sitten hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta ilmoitetun hakuajan puitteissa.
  • Hakuajan päättyminen on ilmoitettu rekrytointi-ilmoituksessa. Haku sulkeutuu ilmoitettuna päivänä klo 23:59 (EET).
  • Kannattaa kopioida rekrytointi-ilmoituksen teksti itsellesi talteen. Näin voit palata odotuksiin ja roolin sisältöön ennen mahdollista haastattelua ja löydät tarvittaessa rekrytoivan esimiehen yhteystiedot.
  • Järjestämme haastatteluja joustavasti sekä Teamsin välityksellä että kasvotusten. Teamsin käyttö on sinulle ilmaista, eikä edellytä sovelluksen lataamista.

Mitä Helenillä voi tehdä?

Heleniltä löytyy monia kiinnostavia uratarinoita, tutustu niistä muutamiin.

Elämää Helenillä

Seuraa Heleniä somessa

Twitter

Facebook
Seuraa uutisia ja Helenin ajankohtaisia kuulumisia.

Instagram

Instagram
Seuraa heleniläisten arkea ja löydä käytännön energiavinkkejä.

Helenin LinkedIn

Linkedin
Katso uusimmat työpaikkailmoitukset ja mielenkiintoisimmat uutiset. 

Katso myös


Digiratkaisuiden työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja liity kasvavaan joukkoomme.


Opiskelijat ja kesätyöntekijät

Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia uraansa aloitteleville osaajille.