Seuraa aurinkoenergian tuotantoa

Kuinka paljon Helsingissä saadaan aurinkoenergiaa talteen? Tuotetaanko aurinkosähköä pilvisellä säällä?
Seuraa aurinkoenergian tuotantoa

Näihin kysymyksiin saat vastauksen seuraamalla aurinkoenergian tuotantoa. Mikä olisikaan parempi tapa viettää sateista kesäpäivää!

Voit seurata Suvilahden aurinkovoimalan tuotantoa reaaliajassa verkkosivuillamme. Reaaliaikaisen tuotannon lisäksi voit tutustua aurinkovoimalan koko toiminta-ajan tuotantoon. Voit myös ladata datan tarkempaa tutustumista varten.

Suvilahden nimikkopaneelien omistajat voivat myös verrata aurinkosähkön tuotantoa omaan sähkönkulutukseensa asiointipalvelussamme. Alla olevassa kuvassa verrataan yhden paneelin tuotantoa kerrostalokaksion sähkönkulutukseen.

 

Seuraa aurinkoenergian tuotantoa

 

Suvilahden aurinkovoimalan nimikkopaneelit on loppuunmyyty. Parhaillaan rakennamme Kivikkoon uutta aurinkovoimalaa, josta voit hankkia nimikkopaneelin.

Aurinkosähkön lisäksi voit seurata myös aurinkolämmön tuotantoa Sakarinmäen koulussa. Koulun hybridilämmitysjärjestelmä yhdistelee maalämpöä, aurinkolämpöä ja bioöljyä.

Seuraa aurinkoenergian tuotantoa

 

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen

Pirjo Jantunen kehittää Helenissä energiaratkaisuja, jotka parantavat kiinteistöjen energiatehokkuutta ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä. Hän uskoo, että ilmastokriisi ratkaistaan teknologian ja ihmisten yhteistyöllä. Pirjon mielestä parasta vastapainoa työlle on ratsastus ja pesäpallo.

Kirjoittajat

Uutta voimaa -blogia kirjoitetaan eri puolella Heleniä, siellä missä energiaa tuotetaan, suunnitellaan ja kehitetään. Tutustu kirjoittajiin

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Jos kesän sää oli osin pettymys, Suvilahden tuotanto ei

Suvilahden aurinkovoimala täytti tuotanto-odotukset ja Kivikossa homma etenee.

Aurinkopaneelien asennus alkoi Suvilahdessa

Suvilahden aurinkovoimalan paneelien asennus alkoi tänään. Seuraa paneelien asennusta livenä webbikamerasta!

Kestäviä energiaratkaisuja älykkäille kaupungeille

Osana Helenin uusien energiaratkaisujen kehitystiimiä olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin ja kansainvälisiin yhteistyöprojekteihin, joissa kehitetään uusia palveluita ja kestäviä energiaratkaisuja asiakaslähtöisesti.