Luotettavaa kaukolämpöä Heleniltä

Toimitusvarmuus, vaivattomuus ja energiatehokkuus tekevät kaukolämmöstä järkevän lämmitysratkaisun. Meiltä saat myös uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua lämpöä sekä modernit jäähdytysratkaisut.

Kaukolämpöä pientaloon

Kaukolämpö on helppo ja toimitusvarma lämmitysratkaisu. Kaukolämpö on myös energiatehokas valinta, sillä kaukolämpöä tuotetaan myös samassa prosessissa sähkön tuotannon kanssa.

Lue lisää

Katso myös


Kaukolämpöön liittyminen

Tutustu kaukolämmön liittymisen vaiheisiin ja ota yhteyttä.


Kaukolämmön hinnat

Lämmön tuotantokustannukset vaihtelevat vuoden ajan mukaan. Kiinteähintainen kaukolämpö takaa selvän ja ennustettavan näkymän lämmitysenergian hintaan useaksi vuodeksi eteenpäin.


Kaukolämmön palvelut ja käyttöraportointi nykyisille asiakkaille

Tutustu kaukolämmön palveluihin nykyisille asiakkaillemme.


Kaukolämmön yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä kaukolämpöasioissa.

Ekolämpö Huoneisto

Muutama euro kuussa ilmaston parhaaksi? Vaihda lämmityksesi helposti Ekolämpö Huoneistoon. Lämpöpumpuilla tuotettu Ekolämpö Huoneisto pienentää hiilijalanjälkeäsi.

Lue lisää

Sähkölämmitys kotiin

Talon energiankulutukseen vaikuttaa moni asia. Viisailla valinnoilla voit pienentää sähkölämmitteisen talon sähkönkulutusta. Autamme sinua siinä.

Lue lisää

Katso myös


Talotekniikka

Talotekniikalla tarkoitetaan kokonaisuutta, johon kuuluu lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihto ja niihin liittyvä tekniikka.


Oma energiankäyttö

Käyttötottumuksilla on suuri merkitys energian kulutukseen ja asumisviihtyvyyteen.

Jäähdytys viilentää kotisi

Ympäristöystävällinen jäähdytys on saatavilla kaikkialle Helsinkiin. Helenin tarjoama jäähdytys on huomaamaton, lisää asumismukavuutta ja on hiilineutraalisti tuotettu.

Lue lisää