Kiinteähintainen Perussähkö, 12 tai 24 kk

Sopimuksesi hinta pysyy samana koko 12 tai 24 kuukauden sopimuskauden, vaikka sähkön markkinahinta muuttuisi. Hinnat sisältävät alv. 10 %. Alkaen 1.5.2023 alv. on 24 %, jolloin hinnat nousevat vastaavasti.

Sopimuksen hinnoittelu

Kiinteähintaisen sähkösopimuksen hinta ei muutu yllättäen - varmistat muuttumattoman hinnan vuodeksi tai kahdeksi eteenpäin.

Sähkön myyntiehdot

Sähkön toimitusehdot

Sopimuksen tiedot

  • 12 tai 24 kuukauden määräaikainen sopimus
  • Sopimuksen perusmaksu on sama koko sopimuskauden ajan
  • Sähkön alkuperä on Suomen tuotantoalkuperäjakauman mukainen: ydinvoima 49 %, fossiiliset 41 %, uusiutuvat 10 % (2021)
  • Sähkötapaturmavakuutus koko perheellesi sisältyy hintaan
  • Asiakkaanamme saat käyttöön kätevän Oma Helen -palvelun, jossa asioit vuorokauden jokaisena tuntina. Palvelussa voit myös seurata kotisi energiankulutusta jopa tuntitasolla.

Valitse kiinteähintaisen sopimuksen pituus

12,84 c/kWh, perusmaksu 5,31 €/kk
11,98 c/kWh, perusmaksu 5,31 €/kk
Tilaa nyt

Sähkön alkuperä

Perussähkön alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö. 

Perussähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 232 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 1,49 mg/kWh. Katso myös kaiken myymämme sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Fossiiliset 41
Ydinvoima 52
Uusiutuvat 8

Helenin asiakkuus kannattaa

Luotettava energiayhtiö

Olemme asiakkaiden luotettava ja toimintavarma kumppani energiamurroksessa yli 100 vuoden kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat energiaratkaisut ja digitaaliset palvelut laajasta valikoimastamme.

Ilmainen Oma Helen -palvelu

Oma Helen -palvelussa saat helposti kokonaiskuvan sähkönkäytöstäsi ja pysyt ajan tasalla energia-asioistasi. Oma Helen palvelee sinua ympäri vuorokauden juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Sähkötapaturmavakuutus koko perheelle sisältyy sopimukseen

Koska sähkötapaturma voi sattua kenelle ja milloin tahansa, kaikki Helenin sähköasiakkaat saavat maksuttoman sähkötapaturmavakuutuksen sopimuksen yhteyteen.

Hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä

Saavutamme hiilineutraalin tulevaisuuden yhdessä asiakkaidemme kanssa hyödyntämällä tekoälyä, kulutusta ohjaavaa dataa, älyverkkoa, hukkalämpöä ja uusiutuvia energialähteitä maalla, merellä ja ilmassa.

Katso myös


Tee sähkösopimus

Helenin asiakkaana saat sähköä kaikkialle Suomeen, meillä onkin jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta. Valitse tuotevalikoimastamme sinulle sopivin vaihtoehto. Tilaa uusi sähkösopimus tai vaihda nykyinen sopimuksesi.