Taloyhtiöt ja kiinteistöt

Sähköautojen lataus

Julkisen latausverkoston lisäksi myymme myös latauspisteitä kiinteistö- ja kotitalousasiakkaille. 

 

Ota meihin yhteyttä

Hanki oma sähköauton latauspiste

 

Nauti sähköautoilun kätevyydestä ja laita autosi lataukseen kotiin tullessa. Autosi on aina valmiina eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaasi ja ylimääräisiä kilometrejä latauksen takia. Tarjonnassamme on kotitalouksien latauspisteitä sekä sähköauton latausratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöille. 

Laajennettavat sähköauton latausratkaisut

Sähköauton latauskatselmuksessa saat kiinteistöllesi tarpeitasi vastaavan suunnitelman sähköautojen latausratkaisuksi. Tilaa sähköauton latauskatselmus taloyhtiöön tai kiinteistöön hintaan 400 € alv. 0%.

Lisätietoja sähköauton latauksesta kiinteistöissä

Helen edistää aktiivisesti sähköistä liikennettä. Tutustu Sähköauton latauspiste kiinteistöille -esitteeseen (pdf) ja ota meihin yhteyttä.

Yhteishankkeessa Motivan koordinoimana on laadittu Kiinteistöjen latauspisteet kuntoon -opas (pdf), josta saat lisäksi perustietoa latauspisteen hankintaan.

Ota yhteyttä

Hanki kiinteistöösi oma latauspiste ja ole mukana sähköisen liikenteen kehityksessä.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Kertomalla meille asiakasnumerosi tai y-tunnuksesi, voimme palvella sinua nopeammin. 

09 617 8080
latauspiste@helen.fi

Peruslatauspiste kotiin

Kätevä kotilatauspiste kierrejohdolla, jossa latauskaapeli on kiinteästi asennettu latauslaitteeseen. Latauspiste sopii hyvin lataukseen yön yli.

Yksivaiheinen kotilatauspiste (1*16A) on saatavilla sekä Type 1 että Type 2:n pistokkeilla. Type 2 saatavilla myös kolmivaiheisena (3*16A)

Hinnat alkaen asennuttuna 1170 € sis. alv 24 %.