Fastighetskyla

Klimatneutral och pålitlig kyla till din fastighet med hjälp av en värmepump som installeras i fastighetens fjärrvärmecentral.

Ta kontakt

Kaksi henkilöä istuvat sohvalla ja syövät jäätelöä

Vad är Fastighetskyla?

Vid fastighetskyla produceras kylan med hjälp av fjärrvärmenätet och en värmepump som installeras i fastigheten. För värmepumpen ingås ett elavtal där energikällorna är ursprungscertifierade och klimatneutrala, vilket gör kylan klimatneutral. Fastighetens egen husteknik fördelar kylan i fastigheten. Den överskottsvärme som fångas upp från fastigheten med hjälp av kylan utnyttjas som klimatneutral fjärrvärme för uppvärmning av Helsingfors.

Korkealta kuvattu kuva Töölössä sijaitsevasta kerrostalosta, jonka katolla on aurinkopaneelit

Fördelarna med Fastighetskyla 

Fastighetskyla kan installeras i fjärrvärmda fastigheter av alla slag i Helsingfors, också utanför fjärrkylenätet. Med hjälp av en värmepump som placeras i fjärrvärmecentralen kan temperaturen i fastigheten hållas behaglig året om, vilket i sin tur förbättrar trivseln för både personalen och kunderna. Jämna förhållanden förlänger också dina lokalers livslängd och höjer fastighetens värde.

Fördelarna med Fastighetskyla 

  1. Fastighetskyla lämpar sig för fastigheter av alla slag​
    Med hjälp av Fastighetskyla kan kylbehovet tillgodoses i fastigheter av alla slag, både nya och gamla. Fastighetskyla lämpar sig också för processer som kräver kontinuerlig kylning.
  2. Underhållsfri och driftsäker Fastighetskyla är ett bekymmersfritt alternativ​
    Vi ansvarar för installationenav värmepumpen i din fastighets fjärrvärmecentral och ser till att kylan fungerar dygnet runt.

Yritys Helen betjänar dig dygnet runt

Yritys Helen -service är din nyckel till att förstå energiförbrukningen. I appen kan du bekvämt sköta dina avtalsärenden själv.

Läs mer

Var du intresserad? Ta kontakt!

Kontakta oss så ger vi dig ett erbjudande på bästa möjliga kylningsystem för ditt företag.

Ta kontakt

För mer information