Päivitä kaukolämpö uusiutuvaksi

Päivittämällä kiinteistön lämmityksen Ekolämpö Bioon tai Ekolämpö Kiertoon pienennät konkreettisesti kiinteistön hiilijalanjälkeä ja edistät paikallisen ja uusiutuvan energian tuotantoa.

Ekolämpö Kierto ja Ekolämpö Bio eivät vaadi kalliita investointeja tai muutostöitä kiinteistöön – ne voidaan ottaa välittömästi käyttöön.

Tilaa

Ekolämpö Kierto – päästötöntä lämpöä kiinteistöösi

Ekolämpö Kierto – päästötöntä lämpöä kiinteistöösi

Ekolämpö Kierto on CO2-päästöttömästi lämpöpumpuilla tuotettua kaukolämpöä. Päivittämällä kiinteistön lämmityksen Ekolämpö Kiertoon pienennät konkreettisesti kiinteistön hiilijalanjälkeä ja edistät osaltasi paikallisen ja CO2-vapaan energian tuotantoa. Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston myöntämien uusiutuvan lämmön ja hukkalämmön alkuperätakuin.

Ekolämpö Bio – ympäristöystävällistä kaukolämpöä kiinteistöille

Ekolämpö Bio – ympäristöystävällistä kaukolämpöä kiinteistöille

Ekolämpö Bio on uusiutuvasti tuotettua kaukolämpöä. Päivittämällä kiinteistön lämmityksen Ekolämpö Bioon pienennät konkreettisesti kiinteistön hiilijalanjälkeä ja edistät paikallisen ja uusiutuvan energian tuotantoa. Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston uusiutuvan lämmön alkuperätakuulla.

Päivitä kiinteistön lämmitys uusiutuvaksi

Ekolämpö Kierto

Saat CO2-vapaata kaukolämpöä, joka energiatehokkaan tuotantotapansa johdosta edistää myös osaltaan tehokasta helsinkiläistä energiajärjestelmää.

5,90 €/MWh (alv. 0 %)

Tilaa Ekolämpö Kierto

Ekolämpö Bio

Saat paikallisesti ja uusiutuvasti tuotettua ympäristöystävällistä kaukolämpöä.

2,90 €/MWh (alv. 0 %)

Tilaa Ekolämpö Bio

 

Yritys Helen palvelee ympäri vuorokauden

Yritys Helen antaa kokonaiskuvan energiankäytöstäsi, löydät sopimuksesi ja laskusi ja hoidat helposti energiaan liittyvän asioinnin. Voit tarkkailla energiankulutustietoja jopa tunnin tarkkuudella. 

Kirjaudu sisään

Kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä

Palvelemme kaikissa kaukolämpöön liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä