Helen Trainee 2024 – Salamana asiantuntijaksi

Helen Traineena kehityt kanssamme maailmanluokan osaajaksi ja oman alasi asiantuntijaksi. Kuuden kuukauden mittainen Trainee-ohjelmamme starttaa syyskuussa 2024. Haku on päättynyt, kiitos hakijoille!

Lähde kanssamme puolen vuoden tutkimusmatkalle energia-alalle


Helen Trainee -ohjelma on kuuden kuukauden mittainen kokonaisuus, jossa kasvat ammattilaisena ja opit energiamurroksesta tulevaisuuden energiaratkaisuista, megatrendeistä sekä vastuullisuudesta niin oman alasi kuin koko energia-alan näkökulmasta.

Ohjelmassa jokaiselle traineelle luodaan yksilöllinen kehityspolku, jonka lisäksi traineet työstävät yhteistä konsernitasoista innovaatioprojektia ohjelman aikana. Urakehitystäsi ohjelman aikana tukevat oma mentori ja coach, joiden kanssa tapaatte säännöllisesti.

Kasva kanssamme maailmanluokan osaajaksi

Energia-ala ja vihreä siirtymä tarvitsevat osaajia laajasti eri koulutusaloilta! Traineena menestyäksesi sinun ei tarvitse olla valmis energia-alan osaaja, vaan tärkeintä on tiedonnälkäinen asenne ja halu kehittyä oman alasi ammattilaiseksi.

Haemme maailmanluokan osaajajoukkoomme niin vastavalmistuneita kuin muutaman vuoden työelämässä olleita. Kaupallinen tai tekninen koulutus on avuksi, mutta riittää, että olet kiinnostunut oppimaan energia-asioista! Paikat sijaitsevat Helsingin Kampissa Sähkötalossa, mutta Helenissä työskentelemme sujuvasti myös etänä. Tarkemmat kielivaatimukset on mainittu tehtäväkohtaisesti hakulomakkeella.

 Hae mukaan Helen Trainee -ohjelmaan

sahalaita_100px.png

Haku on päättynyt, kiitos hakijoille!

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Avoimet Trainee-paikat

 • Junior Finance Specialist
 • Sustainability Communications Trainee
 • Sales Analyst Trainee
 • Portfolio Management Trainee
 • Heating Master Data Trainee

Tarjoamme traineelle:

 • Mahdollisuuden kehittyä urallasi osana monialaista osaajajoukkoamme
 • Monipuolisen tutkimusmatkan energia-alalle coachin ja oman mentorin tukemana
 • Kiinteän kuukausipalkan 3 000 e/kk
 • Helen-konsernin työsuhde-edut: Epassin työsuhdematkaetu, tuettu lounasruokailu, Flex-etu (vapaa-ajan, liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin tukemiseen) sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Traineehaun aikataulut ja vinkit hakemiseen

 1. Tutustu avoinna oleviin Helen Trainee -paikkoihin traineerekrysivulla sekä Heleniin yrityksenä täällä.
 2. Hae omaa traineepaikkaasi! Hakuaika päättyy keskiviikkona 29.5.2024, mutta olethan ajoissa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
 3. Voit hakea useampaa paikkaa, mutta huomioithan, että sinun tulee valita rekryjärjestelmässämme ensisijainen trainee-paikka, josta olet kiinnostunut. Kerro avoimessa hakukirjeessäsi, mikäli olet kiinnostunut useammasta eri trainee-paikasta.
 4. Kopioi vielä työpaikkailmoitus itsellesi talteen – ilmoitus on hyvä kerrata läpi ennen mahdollista haastattelua.
 5. Valmista! Lähetettyäsi hakemuksen saat vahvistusviestin hakemuksen vastaanottamisesta sähköpostiisi. Mikäli sinulle herää kysyttävää rekryyn liittyen, voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@helen.fi 
 1. Traineehakumme on auki 29.5.2024 asti.
 2. Helenin HR-tiimi on sinuun yhteydessä prosessin jatkon osalta viimeistään 4.6.2024.
 3. Pidämme haastattelut jatkoon valittujen hakijoiden kanssa yhteisessä rekrytointi-iltapäivässä, joka järjestetään livenä Sähkötalolla 10.6.2024. Varaathan tämän päivän kalenteristasi jo hakemusta lähettäessäsi!
 4. Ilmoitamme kaikille hakijoille sähköpostilla valinnoista viimeistään 17.6.2024 mennessä.
 5. Mikäli sinulle herää kysyttävää rekryyn liittyen tai työtilanteeseesi tulee muutoksia hakemuksesi lähettämisen jälkeen, voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@helen.fi.
 1. Ole ajoissa liikkeellä
  Työnhaku vaatii oman aikansa. CV:tä ja hakemuskirjettä on usein syytä muokata kulloinkin haettavan paikan mukaan, joten muistathan varata hakemusten suunnitteluun ja täyttämiseen tarpeeksi aikaa. Huolella laadittu työhakemus kiinnittää varmemmin huomion!
 2. Päivitä CV ja LinkedIn edustuskuntoon
  Tärkeintä on tietenkin se, että CV:ssäsi on ajantasaisin tieto työkokemuksestasi, kuvaukset työtehtävistä ja tieto viimeisimmästä opiskelupaikastasi. Voit liittää hakemukseesi myös LinkedIn-profiilisi, jossa sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota esittelyysi. Ajattele laadukasta hakemusta ja Linkedln-profiilia omana myyntipuheenasi!
 3. Valmistele hissipuhe omasta osaamisestasi
  Työhaastattelu kestää usein vain tunnin ja keskusteltavaa on paljon. Mieti jo valmiiksi, mitkä asiat haluat meille kertoa haastattelun aikana. Millainen työntekijä ja tyyppi olet? Mikä sinua motivoi ja miksi hait juuri tätä paikkaa? Miten osaamisesi auttaisi sinua hakemassasi työssä? Millaisesta urapolusta haaveilet ja millaisessa porukassa haluaisit työskennellä? Hyvin jäsennellyt ajatukset välittyvät haastattelupöydän toiselle puolelle ja arvostamme hyvää valmistautumista.
 4. Ole oma itsesi
  Turhaan ei tarvitse jännittää, sillä mekin olemme ihan tavallisia ihmisiä. Siksi emme odota uusilta työkavereiltammekaan yli-inhimillisiä ominaisuuksia. Anna persoonasi tulla esiin!
 5. Kysy rohkeasti
  Muista, että työhaastattelu on aina kahden kauppa, jossa myös sinä voit arvioida, olisiko Helen sinulle sopiva työnantaja. Kysele haastattelussa mieltä askarruttavia asioita ja ole utelias. Näin sinulle avautuu tehtävänkuvan laajuus ja saat ehkä tietää joitakin yksityiskohtia, joita emme muuten olisi hoksanneet mainita.