Hyvitys

Arvioituun sähkön käyttöön perustuvassa tasaerälaskutuksessa saatamme tasauslaskun tai loppulaskun yhteydessä palauttaa rahaa. Tarjoamme useita vaihtoehtoja hyvityssumman palauttamiseksi.

Hyvitysten siirto seuraavalle laskulle

Voit sopia tasauslaskun hyvitysten siirrosta aina seuraavaan laskuun soittamalla asiakaspalveluumme. Tasauslaskuun tulee tällöin merkintä hyvitysten siirtymisestä seuraavaan laskuun, joka tulee olemaan hyvityksen verran normaalia pienempi.

Sähkösopimuksen päättyessä loppulaskun mahdolliset hyvitykset palautetaan rahalähetyksenä, ellet ole ilmoittanut meille yrityksesi pankkitilitietoja hyvityksen palauttamista varten.

Hyvitysten palautus asiakkaan pankkitilille

Hyvitykset palautetaan yrityksesi pankkitilille ilmoitettuasi tilitiedot asiakaspalveluumme. Tilitietoilmoitus on virheiden välttämiseksi varminta tehdä meille kirjallisena. Ilmoitathan myös asiakasnumerosi ja laskun numeron. Voit lähettää ilmoituksen meille ilman postimaksua sivun alalaidassa olevaan osoitteeseen.

Pyydämme sinua toimimaan pikaisesti hyvityslaskun saavuttua, jotta hyvitys voidaan palauttaa toivomallasi tavalla.

Tilinumero, jolle hyvitykset palautetaan, ilmenee hyvityslaskusta. Laskulla oleva tilinumero tulee aina tarkistaa, etenkin jos yrityksesi pankki- tai tilitiedot ovat lähiaikoina muuttuneet.

Hyvitysten palautus rahalähetyksenä Danske Bankin kautta

Jos et ole valinnut jotain edellä mainituista hyvitysten palautuspalveluista, hyvitykset palautetaan rahalähetyksenä Danske Bankin välityksellä. Tällöin Danske Bank lähettää postitse lomakkeen, jolla palautuksen voi palvelumaksutta noutaa Danske Bankin kassapalveluja tarjoavasta konttorista. Hakijan on todistettava henkilöllisyytensä ja yrityksen, yhteisön, toiminimen tai kuolinpesän puolesta asioivan on esitettävä asiakirjoilla oikeutensa nostoon.

Danske Bankin postitse lähettämän lomakkeen ohjeita noudattamalla saat palautuksen halutessasi myös tilille. Danske Bank perii tällöin tilillepanosta oman palvelumaksunsa, jonka suuruus on ilmoitettu lomakkeessa.

Nouda rahat Danske Bankista kahden kuukauden sisällä ilmoituksen saapumisesta. Tämän jälkeen hyvityssumma siirretään vähennettäväksi seuraavassa laskussa.