Kaukojäähdytys

Hiilineutraalia ja vaivatonta jäähdytystä Helsingin kantakaupungin kiinteistöihin.

Ota yhteyttä

Henkilö istuu sohvalla ja selaa puhelinta, kannettava tietokone sylissä.

Mitä Kaukojäähdytys on?

Kaukojäähdytys tuotetaan pääosin Katri Valan lämpöpumppulaitoksessa hiilineutraalisti puhdistetusta jätevedestä, kaukojäähdytyksen paluuvedestä sekä alkuperävarmennetusta hiilineutraalista sähköstä.​

Kaukojäähdytyksen avulla kiinteistöön ei tarvitse asentaa kylmäaineita käyttäviä lämpöpumppuja tai lauhdutusyksiköitä. Kiinteistö jäähtyy, kun kylmä vesi ohjautuu kiinteistön kellarista talotekniikan avulla eri puolille kiinteistöä.

Kiinteistön liittyminen kaukojäähdytysverkkoon alkaa yhteydenotosta. Varmistamme kaukojäähdytyksen saatavuuden kiinteistöön ja teemme tarjouksen.

Ota yhteyttä

Henkilö kävelee kauppakeskuksessa

Kaukojäähdytyksen edut 

Kaukojäähdytys mahdollistaa miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden, myös kesän helteillä. Kiinteistöön ei tarvitse asentaa kylmäaineita käyttäviä lämpöpumppuja tai lauhdutusyksiköitä - näin kiinteistössä jää tilaa muuhun käyttöön, julkisivu säilyy ennallaan eikä jäähdytyksen toiminnasta aiheudu äänihaittaa. Kaukojäähdytyksen jäähdytystehoa voidaan kasvattaa tarvittaessa joustavasti ilman merkittäviä muutostöitä.

Kaukojäähdytyksen hyödyt

  1. Kaukojäähdytys toimii kiinteistöissä huomaamattomasti ja hiljaisesti​
    Kaukojäähdytyksen toiminta ei vaadi lämpöpumppuja tai lauhdutusyksiköitä kiinteistöön, joten jäähdytys toimii hiljaisesti ja huomaamattomasti. Kiinteistössä vapautuu tilaa muuhun käyttöön ja julkisivu säilyy koskemattomana. ​
  2. Kaukojäähdytys on joustavasti skaalattavissa​
    Jäähdytystarpeiden kasvaessa Kaukojäähdytyksen jäähdytystehoa voidaan nostaa joustavasti – saat suuremman jäähdytystehon käyttöösi ilman merkittävää investointia.​
  3. Kiinteistön hukkalämpö hyödynnetään hiilineutraaliksi kaukolämmöksi​
    Kaukojäähdytys tuotetaan hiilineutraaleilla energianlähteillä ja se edistää tehokkaampaa energiajärjestelmää, kun kiinteistön ylimääräinen lämpö hyödynnetään hiilineutraaliksi kaukolämmöksi.

Yritys Helen palvelee ympäri vuorokauden

Yritys Helen -palvelu on avain yrityksesi energiankäytön tuntemiseen. Yritys Helenissä voit hoitaa helposti energia-asioihin liittyvän asioinnin, juuri kun sinulle sopii.

Lue lisää

Kiinnostuitko Kaukojäähdytyksestä? Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä niin teemme sinulle tarjouksen parhaasta mahdollisesta jäähdytysjärjestelmästä yrityksellenne.

Ota yhteyttä