Kiinteistöjäähdytys

Hiilineutraalia ja luotettavaa jäähdytystä kiinteistöösi lämmönjakohuoneeseen asennettavan lämpöpumpun avulla.

Ota yhteyttä

Kaksi henkilöä istuvat sohvalla ja syövät jäätelöä

Mitä Kiinteistöjäähdytys on?

Kiinteistöjäähdytyksessä jäähdytys tehdään kiinteistöön sijoitettavan lämpöpumpun ja kaukolämpöverkon avulla. Lämpöpumpulle tehdään hiilineutraaleilla energianlähteillä alkuperävarmennettu sähkösopimus, jolloin jäähdytys on hiilineutraalia. Kiinteistön oma talotekniikka jakaa jäähdytyksen eri puolille kiinteistöä. Jäähdytyksellä kiinteistöstä kerätty ylimääräinen lämpö hyödynnetään hiilineutraaliksi kaukolämmöksi Helsingin lämmitykseen.

Korkealta kuvattu kuva Töölössä sijaitsevasta kerrostalosta, jonka katolla on aurinkopaneelit

Kiinteistöjäähdytyksen edut

Kiinteistöjäähdytys on mahdollista asentaa kaikenlaisiin kaukolämmitettäviin kiinteistöihin Helsingissä, myös kaukojäähdytysverkon ulkopuolelle. Lämmönjakokeskukseen sijoitetun lämpöpumpun avulla kiinteistön lämpötila saadaan pidettyä miellyttävänä ympäri vuoden, joka vuorostaan parantaa sekä työntekijöiden että asiakkaiden viihtyvyyttä. Tasaiset olosuhteet pidentävät lisäksi tilojesi käyttöikää ja nostavat kiinteistön arvoa.

Kiinteistöjäähdytyksen hyödyt

  1. Kiinteistöjäähdytys sopii kaikenlaisiin kiinteistöihin​
    Kaikenlaisten kiinteistöjen, niin uusien kun vanhojen, jäähdytystarpeet saadaan katettua Kiinteistöjäähdytyksen avulla. Kiinteistöjäähdytys sopii myös jatkuvaa jäähdytystä vaativiin prosesseihin.​
  2. Huoltovapaa ja toimintavarma Kiinteistöjäähdytys on huoleton vaihtoehto
    Vastaamme lämpöpumpun asennuksesta kiinteistösi lämmönjakohuoneeseen ja huolehdimme jäähdytyksen toiminnasta puolestasi ympäri vuorokauden.

Yritys Helen palvelee ympäri vuorokauden

Yritys Helen -palvelu on avain yrityksesi energiankäytön tuntemiseen. Yritys Helenissä voit hoitaa helposti energia-asioihin liittyvän asioinnin, juuri kun sinulle sopii.

Lue lisää

Kiinnostuitko Kiinteistöjäähdytyksestä? Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä niin teemme sinulle tarjouksen parhaasta mahdollisesta jäähdytysjärjestelmästä yrityksellenne.

Ota yhteyttä