Kokemuksia / 25.8.2020

"Helenillä on erittäin asiakaslähtöinen ja joustava ote"

Exilion on kotimainen sijoitusyhtiö, joka on keskittynyt kiinteistösijoittamiseen ja uusiutuvan energian tuottamiseen. Helen ja Exilion ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä erilaisten energia- ja jäähdytysratkaisujen parissa. Viimeisimpänä Helen on rakentanut jäähdytysratkaisun Exilionin ja Scandicin yhteiseen Scandic Grand Central Helsinki -hotellihankkeeseen.

– Ilmastokuorman vähentämisessä olemme keskittyneet pääsääntöisesti kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen ja Exilion Tuulen myötä myös uusiutuvan energian tuottamiseen, kertoo Investment Manager Jussi Ojamo.

– Meillä on Helenin kanssa takana jo pitkä yhteistyö erilaisten energia- ja jäähdytysratkaisujen parissa. Nyt olemme laajentaneet yhteistyötämme Scandic Grand Central Helsinki -hankkeessa, Ojamo jatkaa.

Tehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu

Jäähdytys on Ojamon mukaan Suomessa jo pitkälti perusoletus ja hyvinkin tarpeellinen useissa kiinteistöissä. Kiinteistöjen olosuhteet ovat Exilionille erittäin tärkeä asia, sillä ne vaikuttavat oleellisesti asiakastyytyväisyyteen niin hotelleissa, toimistoissa kuin liiketiloissa. Myös ympäristövaikutukset ovat Exilionille tärkeitä. Kaikki Helenin jäähdytysratkaisut ovat hiilineutraaleja.

– Tärkein asia on tietysti se, että pystymme turvaamaan kiinteistöissämme hyvät olosuhteet asiakkaillemme ja lopulta asiakkaidemme asiakkaille. Lisäksi halusimme löytää mahdollisimman tehokkaan ja ympäristöystävällisen tavan jäähdytyksen järjestämiseen, sillä kiinteistöjen jättämän ympäristöjalanjäljen pienentäminen on osa strategiaamme, Ojamo painottaa.


Nopeaa reagointia tarpeen vaatiessa

Scandic Grand Central Helsinki avaa ovensa alkuvuodesta 2021 arvokkaassa jugend-rakennuksessa Helsingin rautatieasemalla. Hotellissa tulee valmistuttuaan olemaan yhteensä lähes 500 huonetta. Kohde ei ollut Helenille sieltä helpoimmasta päästä, mutta jäähdytysjärjestelmä saatiin silti toteutettua onnistuneesti.

– Helenillä on erittäin asiakaslähtöinen ja joustava ote toimintaan. He pystyvät myös reagoimaan nopeasti tarpeen vaatiessa, Ojamo kiittelee.

– Olemme päässeet Helenin kanssa hyvään yhteistyöhön ja kerron siitä mieluusti muille. Kun yhteistyö sujuu hyvin ja tuote on kunnossa, niin miksi en kertoisi, Ojamo hymyilee.

Lue lisää

Lue lisää jäähdytyksestä ja ota yhteyttä, niin laskemme sinulle tarjouksen!

Lue lisää aiheesta

Yritykset