Ympäristöystävällistä kaukolämpöä kiinteistöille

Ekolämpö Biolla yritykset voivat päivittää kiinteistön lämmityksen helposti ympäristöystävälliseksi. Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston uusiutuvan lämmön alkuperätakuulla.

Tilaa nyt

Toimistotilat lämpenevät Ekolämpö Biolla

Pienennä kiinteistösi hiilijalanjälkeä

Päivittämällä kiinteistön lämmityksen Ekolämpö Bioon yrityksesi pienentää konkreettisesti kiinteistön hiilijalanjälkeä ja edistää paikallisen ja uusiutuvan energian tuotantoa.

Ekolämpö Bio ei vaadi kalliita investointeja tai muutostöitä kiinteistöön – se voidaan ottaa välittömästi käyttöön.

Toimisto lämpenee Ekolämpö Biolla

Alkuperävarmennettua uusiutuvasti tuotettua lämpöä

Ekolämpö Bio tuotetaan alkuperävarmennetusti uusiutuvalla puupohjaisella biomassalla, joka hankitaan sertifioiduista lähteistä. Suomessa ei kasvateta energiapuuta vaan energiaksi käytettävä biomassa on metsätalouden- ja teollisuuden sivuvirroista, kuten esimerkiksi pellettiä ja haketta. Kestävä biomassa on uusiutuvaa energiaa, jonka polttaminen ei lisää hiilidioksidipäästöjä. Biomassan polton nollapäästöisyys perustuu EU:n lainsäädäntöön (REDII-direktiivi ja päästökauppalainsäädäntö). 

Ekolämpö Bion energiantuotannon hiilidioksidin ominaispäästöt ovat 0 g/kWh. Päästölaskenta perustuu Greenhouse Gas Protocol Scope 1.

Lue lisää

Tutustu uusiutuvan sähkön sertifikaatteihin

 Tarjoamme myös sertifioitua uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua sähköä. 

Tutustu sertifikaatteihin

Kaukolämmön ympäristöystävällisten lisäpalveluiden hinnat

Ekolämpö Bio

Ekolämpö Bio tuotetaan alkuperävarmennetusti uusiutuvalla puupohjaisella biomassalla, joka hankitaan sertifioiduista lähteistä. Ekolämpö Bio on helppo keino pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä. Ekolämpö Biolla edistät myös paikallisen ja uusiutuvan energian tuotantoa.

2,90 €/MWh (alv. 0 %)

Lue lisää

Ekolämpö Kierto

Ekolämpö Kierto on CO2-päästöttömästi lämpöpumpuilla tuotettua kaukolämpöä. ​Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston myöntämien uusiutuvan lämmön ja hukkalämmön alkuperätakuin. Ekolämpö Kierto on helppo keino päivittää kiinteistön lämmitys CO2-päästöttömäksi. Ekolämpö Kierrolla edistät myös paikallisen ja CO2-vapaan energian tuotantoa. ​

5,90 €/MWh (alv. 0 %)

Lue lisää

Tilaa Ekolämpö Bio