Päästötöntä lämpöä kiinteistöösi

Ekolämpö Kierrolla päivität kiinteistösi lämmityksen helposti CO2-päästöttömäksi. Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston myöntämien uusiutuvan lämmön ja hukkalämmön alkuperätakuin.

Tilaa nyt

Päivitä kiinteistön lämmitys päästöttömäksi 

Päivittämällä lämmityksen Ekolämpö Kiertoon yrityksesi pienentää konkreettisesti hiilijalanjälkeään ja edistää paikallisen ja CO2-vapaan energian tuotantoa.

Ekolämpö Kierto ei vaadi kalliita investointeja tai muutostöitä kiinteistöön – se voidaan ottaa välittömästi käyttöön.

Alkuperävarmennetusti tuotettua lämpöä

Ekolämpö Kierto tuotetaan Helenin lämpöpumppulaitoksissa. ​Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston myöntämien uusiutuvan lämmön ja hukkalämmön alkuperätakuin.

Tuotannosta 80% on tuotettu uusiutuvasti ja 20% hukkalämmöllä. Lämpöpumput toimivat alkuperävarmennetulla päästöttömällä uusiutuvalla vesisähköllä. Lämpöpumppujen lämmönlähde puolestaan on uusiutuvaa puhdistettua jätevettä tai kaukojäähdytyksen paluuveden hukkalämpöä. Ekolämpö Kierron lämpö johdetaan lämpöpumppulaitoksista kaukolämpöverkkoa pitkin kiinteistöihin.

Ekolämpö Kierron energiantuotannon hiilidioksidin ominaispäästöt ovat 0 g/kWh. Päästölaskenta perustuu Greenhouse Gas Protocol Scope 1.

Lue lisää

Tuotamme Kiertolämmön lämpöpumpuilla puhdistetusta jätevedestä

Ekolämpö Kierto on uusiutuvasti ja hukkalämmöllä alkuperätakuin varmennettua lämpöpumpuilla tuotettua energiaa. Hyödynnämme puhdistetun jäteveden sisältämän lämmön Sörnäisissä Katri Valan lämpöpumppulaitoksessa. Suuret, sertifioidulla vesisähköllä käyvät lämpöpumput jalostavat lämmön Ekolämpö Kierroksi ja syöttävät sen kaukolämpöverkkoon.

Hiilineutraalia lämpöä ihmisille ja eläimille

Korkeasaaren eläintarhassa asuu eläimiä, joille oikeat lämpö- ja kosteusolosuhteet ovat elintärkeitä. Korkeasaari muutti yhdellä päätöksellä lämmityksen hiilineutraaliksi.

Katso videolta, miten Korkeasaaressa nautitaan Ekolämpö Kierron tuomista hyödyistä.

Kaukolämmön ympäristöystävällisten lisäpalveluiden hinnat

Ekolämpö Bio

Ekolämpö Bio tuotetaan alkuperävarmennetusti uusiutuvalla puupohjaisella biomassalla, joka hankitaan sertifioiduista lähteistä. Ekolämpö Bio on helppo keino pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä. Ekolämpö Biolla edistät myös paikallisen ja uusiutuvan energian tuotantoa.

2,90 €/MWh (alv. 0 %)

Lue lisää

Ekolämpö Kierto

Ekolämpö Kierto on CO2-päästöttömästi lämpöpumpuilla tuotettua kaukolämpöä. ​Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston myöntämien uusiutuvan lämmön ja hukkalämmön alkuperätakuin. Ekolämpö Kierto on helppo keino päivittää kiinteistön lämmitys CO2-päästöttömäksi. Ekolämpö Kierrolla edistät myös paikallisen ja CO2-vapaan energian tuotantoa. ​

5,90 €/MWh (alv. 0 %)

Lue lisää

Tilaa Ekolämpö Kierto