Päästötöntä lämpöä kiinteistöösi

Ekolämpö Kierrolla päivität kiinteistösi lämmityksen helposti CO2-päästöttömäksi. Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston myöntämien uusiutuvan lämmön ja hukkalämmön alkuperätakuin.

Ota yhteyttä

Päivitä kiinteistön lämmitys päästöttömäksi 

Päivittämällä lämmityksen Ekolämpö Kiertoon yrityksesi pienentää konkreettisesti hiilijalanjälkeään ja edistää paikallisen ja CO2-vapaan energian tuotantoa.

Ekolämpö Kierto ei vaadi kalliita investointeja tai muutostöitä kiinteistöön – se voidaan ottaa välittömästi käyttöön.

Alkuperävarmennetusti tuotettua lämpöä

Ekolämpö Kierto tuotetaan Helenin lämpöpumppulaitoksissa. ​Lämmön alkuperä varmennetaan Energiaviraston myöntämien uusiutuvan lämmön ja hukkalämmön alkuperätakuin.

Tuotannosta 80% on tuotettu uusiutuvasti ja 20% hukkalämmöllä. Lämpöpumput toimivat alkuperävarmennetulla päästöttömällä uusiutuvalla vesisähköllä. Lämpöpumppujen lämmönlähde puolestaan on uusiutuvaa puhdistettua jätevettä tai kaukojäähdytyksen paluuveden hukkalämpöä. Ekolämpö Kierron lämpö johdetaan lämpöpumppulaitoksista kaukolämpöverkkoa pitkin kiinteistöihin.

Ekolämpö Kierron energiantuotannon hiilidioksidin ominaispäästöt ovat 0 g/kWh. Päästölaskenta perustuu Greenhouse Gas Protocol Scope 1. Lue lisää.

Tuotamme Kiertolämmön lämpöpumpuilla puhdistetusta jätevedestä

Ekolämpö Kierto on uusiutuvasti ja hukkalämmöllä alkuperätakuin varmennettua lämpöpumpuilla tuotettua energiaa. Hyödynnämme puhdistetun jäteveden sisältämän lämmön Sörnäisissä Katri Valan lämpöpumppulaitoksessa. Suuret, sertifioidulla vesisähköllä käyvät lämpöpumput jalostavat lämmön Ekolämpö Kierroksi ja syöttävät sen kaukolämpöverkkoon. 

Hiilineutraalia lämpöä ihmisille ja eläimille

Korkeasaaren eläintarhassa asuu eläimiä, joille oikeat lämpö- ja kosteusolosuhteet ovat elintärkeitä. Korkeasaari muutti yhdellä päätöksellä lämmityksen hiilineutraaliksi.

Katso videolta, miten Korkeasaaressa nautitaan Ekolämpö Kierron tuomista hyödyistä.

Ota yhteyttä

Katso myös


Taloudellista kaukolämpöä yrityksellesi

Kaukolämpöverkkomme kattaa lähes koko Helsingin. Kaukolämpö on yritykselle pitkäaikainen, energiatehokas ja vakaa sijoitus.