Yrityslämpöasiakkaalle

Palvelemme yritystäsi kaikissa kaukolämpöön liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme lisäpalveluna kaukolämpöjohtojen ja mittauskeskusten muutostöitä, kulutustietoja sekä laitetarkastuksia. Tutustu lisäpalveluihimme ja ota yhteyttä.

Seuraa yrityksesi energian käyttöä

Käyttöraportti ja -ennuste

Kaukolämmön yritysasiakkaana saat kaukolämmön käyttöraportin ja -ennusteen. Käyttöraportista näet vuosittaisen toteutuneen ja sääkorjatun lämmön käytön. Käyttöennusteesta näet arvion seuraavan vuoden lämmön käytöstä. 

Helmikuussa 2023 lähetetyn vuoden 2022 käyttöraportin sääkorjatut arvot poikkeavat edellisten vuosien käyttöraporttien sääkorjatuista arvoista. Asian selvittäminen ja tarkistaminen on kesken. Laskutettu energiankulutus on kuitenkin oikein taulukossa sekä pylväskuvaajassa. Asialla ei ole vaikutusta vuosikustannuksiin.

Aikaisemmissa raporteissa tilavuusarvona on käytetty lämmitettyä tilavuutta, mutta vuoden 2022 käyttöraportilla tilavuusarvo on rakennustilavuus. Rakennustilavuuden käyttäminen lämmitetyn tilavuuden sijaan johtaa pienempään ominaiskulutukseen.

Tarkistetut ja korjatut käyttöraportit päivitetään Yritys Heleniin mahdollisimman pian.

Käyttöraportit ja -ennusteet löydät Yritys Helenistä.


Yritys Helen

Maksuttomassa Yritys Helen -asiointipalvelussa voit seurata yrityksesi energiankäyttöä jopa tunneittain. Se auttaa suunnittelemaan ja vähentämään energiankäyttöä yrityksessäsi.

Rekisteröidy palveluun pankkitunnuksillasi.

Kirjaudu palveluun


Kulutustiedot

Voit tilata kaukolämmityksen kulutustiedot tilaamalla kaukolämmitysmittariin kytkettävän potentiaalivapaan pulssilähdön. Palvelun hinnan löydät lisäpalveluhinnastostamme.

Tilaa kulutustiedot sähköisellä lomakkeella

Kaukolämpölaitteet

Tutustu kaukolämpölaitteiston osiin sekä ohjeisiin siitä, miten säädät kaukolämpölaitteita sekä käytät niitä energiatehokkaasti.

Lue lisää

Laiteuusinta

Tarjoamme maksutta laiteuusinnan asiantuntijapalvelua. Palvelun avulla varmistat, että kaukolämpölaitteidesi uusinta onnistuu laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää ja tilaa

Kaukolämmön muutostyö

Toteutamme tilaustyönä kaukolämpöjohtojen ja mittauskeskusten muutostöitä. Jätä muutostyötä koskeva tilauksesi muutostyösivun kautta. Tilauksesi jälkeen otamme yhteyttä mahdollisimman pian sopiaksemme muutostyöstä. Arvioimme hinnan tilannekohtaisesti.

Laitetarkastukset

Tarkastamme kaukolämpölaitteittesi asennukset ja laitetarkastukset maksutta osana laadunvalvontaamme. Teemme laitetarkastuksia sekä uudisrakennuksille että lämmitystapaa vaihtaville rakennuksille. 

Jos haluat lisätietoja laitetarkastuksista ja kaukolämpölaitteiden asennuksen laadunvalvonnasta, ota yhteyttä kaukolämmön teknisten palveluiden asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä

Lämpötuotteiden yleinen asiakaspalvelu

Soita

09 617 8045

Lähetä sähköpostia

Lähetä sähköpostia

Kaukolämmön yhteystiedot

Lämpötuotteiden yleinen asiakaspalvelu 09 617 8045
Kaukolämmön sopimusmuutokset 09 617 8014
Kaukolämmön laskutus 09 617 8001
Kaukolämpö- ja jäähdytystyömaat 09 617 3016
Kaukolämpöverkon vikakeskus (Helsingin alue, maksuton 24 h) 0800 160 602
Asiakaslaitteiden käyttöönotto-/lopputarkastusajanvaraus Arkisin klo 8.00–10.00 040 185 2345

Katso myös


Taloudellista kaukolämpöä yrityksellesi

Kaukolämpöverkkomme kattaa lähes koko Helsingin. Kaukolämpö on yritykselle pitkäaikainen, energiatehokas ja vakaa sijoitus.