Kulutuksen hallinta ja optimointi

Helenin älykkäällä energianhallinnalla ja optimoinnilla yrityksesi saa parhaan hyödyn Helenin kokonaistarjoamasta ja voi hyötyä sähkömarkkinoiden mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä

Fiksua sähkön kulutusta vastuullisesti​

Uusiutuva energiatuotanto lisää sähköjärjestelmän tarvetta joustolle, jotta kulutus ja tuotanto vastaavat koko ajan toisiaan. Omaa sähkönkulutustaan voi hallita paikallisesti ja siten mahdollistaa puhdasta energian tuotantoa. Riippuen kulutuskohteesta, sillä voi joko ansaita tai säästää sähkölaskussa. 

Helen auttaa hallitsemaan energiankulutustasi fiksusti. Paikallisella energianhallinnalla yrityksesi voi saavuttaa kustannussäästöjä sähköenergian sekä sähkönsiirron osalta. Helenin kautta yrityksesi voi myös osallistua sähkömarkkinoille ja saada rahallista korvausta tarjoamalla joustoa sähköjärjestelmän hyväksi.

Helen toimii yrityksesi energianhallintakumppanina. Asennamme paikallisesti iot-laitteen, jonka kautta kohteen data liikkuu Helenin energianhallinta-alustalle.

Kulutuksen optimointi ja sähkömarkkinat

Älykkään energianhallinnan avulla yrityksesi säästä kustannuksissa, kun sähköä kulutetaan sähkön hinnan ollessa matalimmillaan. Myös energiatehokkuus paranee, kun kulutuksen tehopiikkejä tasoitetaan siirtämällä kulutusta toiseen ajankohtaan tai pidemmälle aikavälille. Osallistumalla lisäksi sähkömarkkinoille, yrityksesi voi saavuttaa jopa 10 000–100 000 euron säästön yrityksesi toimialasta riippuen. Jouston avulla tuet myös uusiutuvan sähköntuotannon rakentamista.

Ratkaisumme

Kulutusjousto yrityksille

Kulutusjoustolla ansaitset rahaa varmistamalla sähkön riittävyyden kaikille ja autat tasapainottamaan sähkön kantaverkkoa. Voisiko sinun yrityksesi hyötyä kulutusjoustosta?

Lue lisää

Sähkön varastointi

Sähkövarastolla voit hallita kiinteistösi sähkön ja sähkötehon kulutusta sekä paikallista tuotantoa. Joustavuutensa ansiosta sähkövarastolla voi hyötyä lisäksi tarjoamalla sen kapasiteettia sähköjärjestelmän tasapainottamiseen.

Lue lisää

Älykäs lataus

Älykäs kuormanhallinta mahdollistaa lataustehon tasapuolisen jakautumisen kun ladataan useampaa autoa samanaikaisesti.

Lue lisää

Ota yhteyttä