Käyttösähkö Yritys

Käyttösähkö Yritys on Helenin sähkösopimus toimitusvelvollisuuden* piirissä oleville asiakkaille. Sopimus on toistaiseksi voimassa, ja sen voi irtisanoa kahden viikon irtisanomisajalla. Saat tiedon mahdollisesta hinnanmuutoksesta vähintään kuukautta ennen uuden hinnan voimaantuloa.

Käyttösähkö Yritys uusi hinta 1.8.2024 alkaen: energiahinta 10,80 c/kWh, perusmaksu 4,77 €/kk (alv 0 %)

Kuka voi hankkia Käyttösähkö Yritys -sopimuksen?

Käyttösähkö Yritys on sähkösopimus, jonka voivat tilata Helenin toimitusvelvollisuuden* piirissä olevat kuluttaja- ja yritysasiakkaat. Tarkistamme, että tilaaja on oikeutettu solmimaan Käyttösähkö Yritys -sopimuksen. Mikäli osoittautuu, että asiakkuusehdot eivät täyty, varaamme mahdollisuuden irtisanoa sopimuksen.

(*Toimitusvelvollisuus tarkoittaa Helen Sähköverkon jakelualueella sijaitsevaa käyttöpaikkaa, jonka sähkön vuosikulutus on enintään 100 000 kWh/vuosi ja pääsulake korkeintaan 3 x 63 A.)

Sopimuksen tiedot

Käyttösähkö Yritys on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus kahden viikon irtisanomisajalla. Sopimuksen energiahinta pysyy tasaisena, jonka myötä vältät hintaheilahtelut. Mikäli sähkömarkkinoilla tapahtuu merkittäviä muutoksia, energiahinta voi muuttua. Mahdollisista hinnanmuutoksista ilmoitamme vähintään kuukautta ennen uuden hinnan voimaantuloa.

Yrityshinnat ovat arvonlisäverottomia (ALV 0 %).

Käyttösähkö Yritys

Helenin toimitusvelvollisuustuote, jonka Helen Sähköverkon toimitusvelvollisuuden piirissä olevat asiakkaat voivat tilata. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Käyttösähkö Yritys uusi hinta 1.8.2024 alkaen: energiahinta 10,80 c/kWh, perusmaksu 4,77 €/kk

12,47 snt/kWh
Perusmaksu 3,82 €/kk
Tilaa nyt

Sähkön alkuperä

Sähkön alkuperä perustuu Suomessa tuotetun sähkön tuotantojakaumaan, josta on vähennetty alkuperältään varmennettu uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö. 

Sähkön hiilidioksidin ominaispäästö on 471,3 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 0,6 mg/kWh. Katso myös kaiken myydyn sähkön alkuperä ja ominaispäästöt.

Energiamuoto %
Ydinvoima 18
Fossiiliset 70
Uusiutuvat 12