• Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, asiakaspalvelupiste Helsingin Kampissa on toistaiseksi suljettu.
Energiankäytön neuvonta

Energiatorin ryhmävierailut

Energiatorin ryhmävierailut

Energianäyttelyssämme tutustut energiaan helposti havainnollistavien esimerkkien avulla. Saat tietoa Helsingin energiantuotannosta, hankkeistamme sekä energian merkityksestä ihmiskunnalle. Lisäksi voit poimia konkreettisia vinkkejä omaan energiankäyttöösi.

Opastusta energiankäyttöön ryhmävierailulla

Voit tulla energianäyttelyyn yksin, kaksin tai vaikkapa ryhmän kanssa. Teemme kierroksia ja luentoja koululaisille, opiskelijoille ja aikuisryhmille. Ryhmävierailut ovat maksuttomia. Tule syventämään tietoa energiasta ja fiksuista tavoista käyttää sitä!

Varaa vierailu varauskalenteristamme tai lähetä sähköpostia osoitteeseen energiatori(at)helen.fi

Energiatori sijaitsee Helsingin Kampissa Sähkötalon 3. kerroksessa ja on avoinna arkisin klo 8–16. Katso sijaintimme Google Mapsista (kulkuopaste).

Tällä hetkellä Energiatori on suljettu. Ilmoitamme, kun voimme taas ottaa ryhmiä vastaan. 

Koululaisten ja opiskelijoiden ryhmävierailut 

Ryhmävierailut sopivat esimerkiksi koulujen ympäristötiimeille, 9.-luokkalaisille, ja ammattiopisto- ja lukio-opiskelijoille. Vierailujen sisältö suunnitellaan ryhmälle sopivaksi. Sopiva ryhmäkoko on 16–20 oppilasta. Käynnin kesto on noin 1,5 tuntia.

Vierailukäynti sisältää:

  • Teemaan johdattelevan luennon
  • Tutustumisen inspiroivaan energianäyttelyyn
  • Toiminnallisia pienryhmätehtäviä

Aikuisten ryhmävierailut

Työ- tai ystäväporukka, lukupiiri, taloyhtiön asukkaat tai yhdistyksen väki – tarjoamme kaikenlaisille energia-asioista kiinnostuneille ryhmille vierailukäyntejä myös arki-iltaisin.

Kiinnostaisiko esimerkiksi kodin valaistus ja energiankäyttö, uudet energia- ja sähköratkaisut tai kodinkoneiden valinta?

Järjestämme tilaisuudet Energiatorilla, Kampissa. Ohjelmaan kuuluu opastettu kierros energianäyttelyssämme. 

Miten varaan ilmaisen ryhmävierailun?

Voit varata ilmaisen vierailukäynnin Energiatorilla varauskalenteristamme. Tutustu vapaisiin aikoihin ja valitse teille parhaiten sopiva aika.

 varauskalenteriin

Tule asiakkaaksi

Saat edut käyttöösi, kun olet asiakkaamme. Vertaa hintoja ja tee edullinen sopimus kanssamme.

Vertaa hintoja ja sähkösopimuksia

Jaa: