Yrityksen rekisteröitymisohje

Tarvitset rekisteröitymiseen henkilökohtaisen pankkitunnuksesi, toimivan sähköpostiosoitteen sekä sähkön asiakasnumeron ja käyttöpaikkanumeron tai kaukolämmön omistajanumeron ja käyttöpaikkanumeron.

Näin rekisteröit yrityksesi palveluun

Valitse Rekisteröidy.

Valitse kohdasta Yritykset, käytätkö rekisteröinnissä sähkön vai kaukolämmön tietoja.

1. Tunnistaudu

Vaihe 1, Pankkitunnistus: Valitse listasta pankkisi, jonka tunnuksella haluat tunnistautua.

Usein kysyttyä tunnistautumisesta

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.

Palveluissamme on asiakkaiden salassa pidettäviä tietoja, joten haluamme taata, että tiedot ovat turvassa ja palvelu on luotettavaa. Tarvitset verkkopankkitunnukset vain ensimmäisellä kerralla. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudut palveluihin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Myös yritysasiakkaiden kulutustiedot ovat salassa pidettäviä. Koska yrityksen Y-tunnus on julkinen tieto, sitä ei voi käyttää tunnistautumiseen. Tämän vuoksi myös yritysasiakkaat tunnistautuvat ensin omilla verkkopankkitunnuksillaan ja sen jälkeen syöttävät tiedot yrityksestä. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudut palveluihin omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Mikäli et löydä omaa pankkiasi rekisteröitymissivulta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 09 617 8080 ja hoidamme rekisteröinnin puolestasi.

2. Tarkista tietosi ja lisää yrityksen tiedot

Vaihe 2, Käyttäjätiedot 1/2: Tarkasta henkilötunnuksesi ja täytä joko kaukolämmön käyttöpaikka- ja omistajanumerot tai sähköasiakkuuden asiakas- ja käyttöpaikkanumerot. Tiedot löytyvät kaukolämpö- tai sähkölaskulta. Anna tiedot ja valitse ’Seuraava’

Vaihe 3, Käyttäjätiedot 2/2: Esitäytetyt tietosi tulevat Helenin asiakastietojärjestelmästä ja voit muuttaa niitä tarvittaessa. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitteesi toimii jatkossa käyttäjätunnuksena.

Huomaa, että rekisteröitymisen yhteydessä tehdyt muutokset koskevat vain sähköisiä palveluita. Tee varsinaiset yhteystietojesi muutokset lähettämällä viesti asiakaspalveluun tai soittamalla 09 617 8080.

Vaihe 4, Vahvistus: Tarkasta tiedot ja valitse ’Hyväksy’

 

Usein kysyttyä salasanasta

Voit vaihtaa kysymystä nuolinäppäimillä ja avata ja sulkea vastauksen välilyönnillä.
  • vähintään 10 merkkiä
  • vähintään yksi numero
  • vähintään yksi iso kirjain
  • vähintään yksi pieni kirjain
  • salasana ei saa sisältää kolmea samaa merkkiä samassa järjestyksessä kuin on käyttäjän nimessä tai sähköpostiosoitteessa.

3. Rekisteröityminen on valmis

Tervetuloa sähköisten palveluiden käyttäjäksi.

Saat ilmoituksen rekisteröitymisen hyväksymisestä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Siirry Asiointisivulle valitsemalla ’Siirry palvelun valintaan’