Vuokraa paneeli aurinkovoimalasta

Aurinkopaneelit tuottavat sähköä aina keväästä syksyyn asti. Ryhdy aurinkosähkön tuottajaksi vuokraamalla aurinkopaneeli voimalastamme.

Tutustu ja tilaa
4,40 €/kk

Aurinkovoimalat

Nyt vuokrattavissa
363
Messukeskus 363 vapaana
5
Kivikko 5 vapaana
13
Suvilahti 13 vapaana

Valitse oma aurinkopaneeli

Voit valita Kivikon, Suvilahden tai Messukeskuksen aurinkovoimalasta oman aurinkopaneelin, joka nimetään mukaasi. Paneelisi tuottaa sähköä ympäri vuoden, myös aurinkoisina talvipäivinä.

Hyvitämme aurinkopaneelin tuotannon sähkölaskullasi - keskimäärin hyvitys on noin euron kuussa, vaihdellen sään mukaan.

Nimikkopaneelin voi liittää mihin tahansa Helenin sähkösopimukseen. Jos sinulla ei ole vielä Helenin sähköä, tee sähkösopimus kanssamme.

Paras tuotto kesäisin

Etelä-Suomessa on yhtä hyvät olosuhteet aurinkosähkön tuotantoon kuin Pohjois-Saksassa. Paneelisi sähköntuotanto tulee jakautumaan siten, että kesäkuukausina tuotto on suurinta.

Aurinkopaneelien tuotto

Seuraa tuotantoa reaaliajassa

Voit seurata verkossa Suvilahden ja Kivikon voimaloiden tuotantoa. Livekamera kertoo, kuinka aurinko paistaa voimalaan ja vierestä näet, kuinka tuotanto muuttuu paisteen mukaan.

Seuraa paneelisi tuotantoa verkossa

Tuotto hyvitetään sähkölaskullasi

Hyvitämme paneelin tuottaman sähkön pörssihinnan mukaan. Hyvitys vaihtelee tuotannon mukaan, keskimäärin hyvitys on euron kuukaudessa.

Aurinkopaneelin tuotanto hyvitetään pörssihintaan

Yhdistä haluamaasi sähkösopimukseen

Voit liittää nimikkopaneelin mihin tahansa Helenin sähkösopimukseen.

Tutustu esimerkiksi aurinkovoimaloissamme tuotettavaan ympäristösähköön ja täysin tuulivoimalla tuotettuun tuulisähköön.

Tarjoamme ympäristöystävällistä sähköä koko Suomeen.

Yhteensä lähes 6 000 aurinkopaneelia

Suomen ensimmäisessä nimikkopaneelivoimalassa Suvilahdessa on 1 194 aurinkopaneelia aurinkoseinässä 48 paneelia. Kivikon hiihtohallin katolla aurinkopaneeleita on 2 992 ja Messukeskukseen syksyllä 2019 valmistuvaan voimalaan asennetaan 1 589 paneelia.

285 watin yksikidepaneeli tuottaa kotiisi parhaimmillaan sähköä yli 25 energiasäästölampun verran. Saat paneelin tuottaman sähkön lyhentämättömänä käyttöösi.

Aurinkoenergiaa omalta katoltasi

Jos asut omakotitalossa, voit hankkia tarpeesi mukaan mitoitetun aurinkopaneelipaketin omalle katollesi.

Pääset helpoiten alkuun tarkastamalla kattosi aurinkosähköpotentiaalin aurinkolaskurillamme.