Nimikkopaneelit

Hinnat ovat voimassa 1.5.2023 alkaen toistaiseksi.

Hinnasto

Yhden Osuuden (nimikkopaneelin) kuukausihinnat;

  • Suvilahti 5,39 € / kk
  • Kivikko 5,39 € / kk
  • Messukeskus 5,39 € / kk
  • Nurmijärvi 5,99 € / kk

Kuukausimaksua vastaan asiakas saa yhden paneelin tuotannon käyttöönsä. Nimikkopaneelin eli yhden Osuuden tuottama aurinkosähkö pienentää Asiakkaan Sähkösopimuksen perusteella laskutettavaa sähköenergian määrää. Yhden Osuuden hinta koostuu kuukausimaksusta, josta vähennetään Osuuden tuottama sähköntuotannon arvo Helenin Sähkösopimuksen perusteella kulloinkin voimassa olevan energiahinnan mukaisesti. Sähkösopimuksen perusmaksu ei kuulu hyvitykseen.

Myyntiehdot

Nimikkopaneeli on tarkoitettu Helen Oy:n sähkösopimusasiakkaille. Mikäli asiakkaalle ei ole sähkösopimusta Helenin kanssa, sovitaan sähkösopimuksesta erikseen. Nimikkopaneelin laskutus tapahtuu varsinaisen sähkösopimuksen yhteydessä.

Sopimus ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Sopimus on irtisanottavissa yhden kuukauden irtisanomisajalla. Sopimukseen sovelletaan voimassa olevia Nimikkopaneelien sopimusehtoja.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Yhden Osuuden (nimikkopaneelin) nimellistehot ovat 285 W Suvilahden ja Kivikon Aurinkovoimaloissa, 315 W Messukeskuksen Aurinkovoimalassa ja 540 W Nurmijärven aurinkovoimalassa. Yhden Osuuden arvioitu vuosituotanto on Suvilahdessa ja Kivikossa noin 230 kWh, Messukeskuksessa noin 280 kWh ja Nurmijärvellä noin 495 kWh.